Προσπάθησε αλλά έχασε στην Θεσσαλονίκη η ΑΣΠ..!


Ο Αίας -όπως και στον πρώτο γύρο- νίκησε τη νεοφώτιστη Κόρινθο, αυτή τη φορά με 3-1 στον Εύοσμο για τη 17η αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών.
H ομάδα του Ηλία Ζωλασταθιάδη έφτασε τους 27 βαθμούς (6η θέση) με τον Πανναξιακό να νιώθει.. καυτή την ανάσα της.  Μεγάλη άτυχη της αναμέτρησης, η Κούση του Αίαντα που τραυματίστηκε στο ξεκίνημα του αγώνα, με την Τζιαρλή να παίρνει τη θέση της στο κέντρο. Ο κόουτς της ομάδας του Ευόσμου ξεκίνησε την Ηλιοπούλου βασική, με την νεαρή πασαδόρο να μπαίνει αγχωμένη στο ματς και την Βλάχου να την αντικαθιστά.
Από την άλλη, η Κόρινθος με καλό φλοτ σερβίς δυσκόλεψε την υποδοχή του Αίαντα και κατάφερε να αιφνιδιάσει με την κατάκτηση του πρώτου σετ αλλά  δεν ειχε διάρκεια με αποτέλεσμα οι γηπεδούχες να κάνουν  την ανατροπή καινα πανηγυρίσουν την 9η νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Τάδε έφη…

 Ηλίας Ζωλασταθιάδης (Αίας Ευόσμου): «Ενώ πάλι δεν παίξαμε καλά, τουλάχιστον πήραμε τη νίκη και κρατάμε τους τρεις βαθμούς».
 
Γιώργος Μπούκουρας (Κόρινθος): «Στην αρχή πιέσαμε στο σερβίς και καταφέραμε να το κατακτήσουμε, ωστόσο δεν είχαμε διάρκεια. Είμαι ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές αλλά θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα».

Με τη γλώσσα των αριθμών

Τα σετ: 25-27, 25-19, 25-16, 25-11
ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ (Ζωλασταθιάδης): Ηλιοπούλου, Κούση, Τζούριτς, Κλέπκου, Ανδρονικίδου, Κωνστνατινίδου / Γεωργιάδου (λ), Βλάχου, Τζιαρλή, Αργυρίου, Μάτιου, Χαμαλίδου, Καλαγασίδου.
ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Μπούκουρας): Μπάτακ, Γέιζελ, Μπούκουρα Μ., Αλατζάκη, Παναγοπούλου, Τομαρά / Μαργαρίτη (λ), Ελευθερίου, Χατζησοφρωνίου, Βακάλογλου.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου