Ο πνιγμένος (Τατούλης)...απο ανακοινώσεις πιάνεται...!


Για μία ακόμα φορά, μόλις ο Τατούλης βρέθηκε σε δύσκολη θέση υποχρέωσε τον αντιπεριφερειάρχη και τους περιφερειακούς συμβούλους Κορινθίας να υπογράψουν κείμενο, εναντίον του δημάρχου Κορινθίων.
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός οτι ο Πελοπίδας Καλλίρης υπογράφει ένα τέτοιο κείμενο εναντίον του δημάρχου...!
Δεν προκαλουν  εντύπωση οι  αερολογίες περί μεγάλων έργων που έχει τάχα κάνει ο Τατούλης στην Κόρινθο, γιατί οι πολίτες ξέρουν ότι δεν έχει γίνει παρά ελάχιστο και γελάνε...μαζί με τα πεζοδρόμια της πόλης.
Η ανύπαρκτη περιφέρεια για τον δήμο Κορινθίων, αυτοικανοποιείται με ανακοινώσεις για να δικαιολογήσει την τραγική της θέση.
Η υπογραφή του Καλλίρη που προφανώς πιέστηκε και αναγκάστηκε να υπογράψει
Κρίμα....!

Σκληρή ανακοίνωση κατά του Δημάρχου Κορινθίων Αλέξανδρου Πνευματικού.
Η χώρα απαιτεί περισσότερο από ποτέ υπευθυνότητα, σύνεση και ουσιαστική πολιτική συναίνεση, και όχι τον προσφιλή σε ορισμένους λαϊκισμό, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα των πολιτών.
Δυστυχώς ο Δήμαρχος Κορινθίων δεν δείχνει να αντιλαμβάνεται τις απαιτήσεις των καιρών και έχει επιλέξει, σχεδόν αποκλειστικά, να καταφέρεται εναντίον του έργου της Περιφέρειας Πελοποννήσου, σε σημείο που αγγίζει τα όρια της εμμονής και της εμπάθειας.
Αποτέλεσμα αυτής του της στάσης είναι οι δημότες του να αντιμετωπίζουν σοβαρούς κινδύνους δημόσιας υγείας, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την παράνομη χωματερή στο Χιλιομόδι που καίγεται για πολλές μέρες, και με αποκλειστική δική του ευθύνη να έχει αποκλειστεί η Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας από τις παρεχόμενες κοινωνικές υπηρεσίες των Κέντρων Κοινότητας.
Του δηλώνουμε για ακόμα μια φορά ότι είμαστε αυστηρά προσηλωμένοι στη θεσμική μας ευθύνη και στο έργο μας, όπως άλλωστε πολύ καλά γνωρίζει ο κ. Δήμαρχος, αφού πληθώρα έργων στο Δήμο του έχουν χρηματοδοτηθεί και υλοποιηθεί με την ευθύνη της Περιφερειακής αρχής.
Ο σχεδιασμός μας έχει εγκριθεί από τους πολίτες, οι οποίοι με ικανοποίηση βλέπουν να υλοποιείται με απόλυτη συνέπεια προς τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις.
Άραγε μπορεί ο ίδιος να ισχυριστεί κάτι ανάλογο για το δικό του έργο;
Η στείρα αντιπαράθεσή του έχει σαν αποτέλεσμα η πόλη του αντί να έχει καταστεί η εμβληματική πύλη εισόδου της Πελοποννήσου να μαραζώνει, να χάνει την ταυτότητά της και κυρίως κρίσιμο χρόνο για το μέλλον της.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κορινθίας κ. Καλλίρης Πελοπίδας
Ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Γκίκας Αθανάσιος
Ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Παπαγγελόπουλος Άγγελος
Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κορινθίας κ. Αλεξόπουλος Αλέξιος
Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κορινθίας κ.Γκιάτας Ευριπίδης
Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κορινθίας κ.Λέγγας Κωνσταντίνος
Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κορινθίας κ.Παπαφωτίου Απόστολος
Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κορινθίας κ.Πετρίτσης Γεώργιος
Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κορινθίας κ.Πισιμίσης Αθανάσιος
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου