Οι προβλέψεις της χρονιάς!


Μία αιωνιότητα και μία μέρα – όσο δηλαδή χρειάζεστε οι Αιγόκεροι για να κάνετε την πρώτη κίνηση. Σέρνετε το χορό της νέας χρονιάς και μαθαίνετε μαζί με τους υπόλοιπους τα πέρα δώθε -ας ξεκουραστώ λίγο- των πλανητών το 2018.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Για κοίτα με στα μάτια, λοιπόν, και εξηγήσου. Γύρισε ο Κρόνος στο σπίτι του, σταματούν να χορεύουν τα ποντίκια. Δύσκολο, ναι, αλλά δύσκολη είναι και η φύση σου, είσαι στο στοιχείο σου. Η χρονιά ξεκινάει κάπως ιδεαλιστικά, με τον Ποσειδώνα να σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία και την Αφροδίτη, κάτι δηλαδή σαν αυτό που κάνεις εσύ με τις φίλες σου για να σώσετε τη μία που πήρε το λάθος δρόμο. Ο δρόμος είναι στρωμένος για σένα και κατά βάθος το ξέρεις, πάντα το ξέρεις όταν η καλή τύχη φτάνει στο κατώφλι σου. Ακόμη κι όταν θα έχεις τα νεύρα σου (μέσα Απριλίου – αρχές Σεπτεμβρίου με τον Κρόνο ανάδρομο), οι δυσκολίες θα σε κάνουν πιο δυνατή. Συγχαρητήρια, η χρονιά σου έφτασε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αναψε το τσιγάρο, δώσ’ μου φωτιά. Πόσο ψηλά θέλεις να φτάσεις φέτος; Θα κατακτήσεις ανθρώπους ή αξιώματα; Πες το κι έγινε. Ο πλανήτης σου, ο Ουρανός, γίνεται μπαλάκι πινγκ πονγκ ανάμεσα στον Κριό και τον Ταύρο, αλλά η παρουσία του Κρόνου στον Αιγόκερω εξισορροπεί αυτή την επικίνδυνη κινητικότητα. Παρόλο που η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη το φθινόπωρο, η ερωτική σου ζωή μπαίνει στον αεροδιάδρομο απογείωσης. Είναι μια ευκαιρία να γίνουν συζητήσεις και να δοθούν πρακτικές απαντήσεις για τη σχέση σου. Ολα θα είναι καλύτερα μετά από αυτό. Το 2018 κάνει ένα μεγάλο πάρτυ και εσύ είσαι στους επίτιμους καλεσμένους. Μην το απογοητεύσεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Ξεκινά η χρονιά με τον Αρη, τον Δία και τον Ποσειδώνα να κολυμπούν ανάμεσα στα ζώδια του νερού χαρίζοντάς σου ακόμη οξύτερη διαίσθηση που θα τη χρειαστείς πολύ στη διάρκεια της χρονιάς. Θα σε απασχολήσει πολύ η δουλειά σου φέτος, το εργασιακό θέμα θα ροκανίσει όλο σου το ενδιαφέρον κλέβοντας από τη ζωή σου φίλους και σχέσεις. Ξέχνα όλα τα δεδομένα και πάλεψε για όσα πιστεύεις. Είναι μια χρονιά που θα φέρει αλλαγές και θα σου ζητηθεί να μετατοπιστείς, όχι τόσο κυριολεκτικά όσο ιδεολογικά. Είναι δική σου η απόφαση αν θα ακολουθήσεις τα όνειρά σου ή θα αλλάξεις όνειρα. Ο Δίας από τον Σκορπιό σε στηρίζει διακριτικά μέχρι τον Δεκέμβριο. Τότε μπαίνει στον Τοξότη και σου χαρίζει όλη του την εύνοια. Εντεκα μήνες υπομονή!

KΡΙΟΣ
Το κόκκινο χαλί στρώνει για σένα το 2018. Ο Αρης και ο Δίας βρίσκονται στον Σκορπιό στο ξεκίνημα της χρονιάς και σου προσφέρουν το θρόνο της. Θα καθίσεις; Υπάρχουν και κάποιες δουλειές που πρέπει να γίνουν, πάντα υπάρχουν περιθώρια αυτοβελτίωσης και ανάγκη για μαθήματα, για γνώση. Αφουγκράσου, τον εαυτό σου και τους άλλους, άλλαξε ό,τι πρέπει και ζήσε μία από τις ωραιότερες χρονιές των τελευταίων χρόνων. Μεγαλεία σε περιμένουν και κοντά στα γενέθλιά σου όταν ο Ηλιος μπαίνει στον Αρη και ο Ερμής συναντά την Αφροδίτη στο ζώδιό σου. Υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να πάρεις ρίσκα και να κερδίσεις. Πίστεψε σε ανθρώπους που είχες πάντα κοντά σου.

TΑΥΡΟΣ
Επιτέλους, λίγο rock n roll στη ζωή σου, καθιστέ μου Ταύρε. Ο πλανήτης σου, η Αφροδίτη, χορεύει στον ουρανό από την Πρωτοχρονιά και όλα τα υπόλοιπα ζώδια και πλανήτες κάνουν ουρά για να στροβιλιστούν μαζί της, όμως στη σειρά σε περιμένουν και χαμένες ευκαιρίες και μεγάλες αλλαγές που είχες απορρίψει στο παρελθόν. Ο,τι θέλησες ποτέ, τόλμησέ το! Στα γενέθλιά σου θα ξεχειλίζεις ενέργεια και δύναμη – ωραία περίοδο να συλλάβεις ένα παιδί, τι λες; Η περίοδος που οι σχέσεις σου θα σοβαρέψουν πολύ έρχεται με το φθινοπωρινό ουρανό. Εκεί, γύρω στο τέλος του 2018, έρχονται και τα μεγάλα κέρδη, συναισθηματικά και υλικά. Σε καλή μεριά!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Πυροτεχνήματα στον ουρανό και πηγαινέλα ανθρώπων στη ζωή σου. Αν θέλεις, το 2018 μπορεί να είναι ένα μεγάλο πάρτυ με έναν ή πολλούς καλεσμένους – δική σου η επιλογή. Στα γενέθλιά σου η Αφροδίτη βρίσκεται στον Καρκίνο και εσύ στο Ιντερνετ αναζητώντας ιδανικούς προορισμούς όχι μόνο για διακοπές, αλλά και για μια καινούρια αρχή, σε άλλη πόλη ή άλλη χώρα! Μη διστάσεις – μολονότι είναι μια χρονιά όπου ο Ερμής θα βρεθεί τρεις φορές ανάδρομος στα φιλικά σου ζώδια της φωτιάς. Εσύ μη χάνεις το ρυθμό, το χιούμορ και την αισιοδοξία σου. Θα σου χρειαστούν για να επανεφεύρεις τον εαυτό σου. Τον Νοέμβριο θα συναντηθούν ο Ερμής, ο πλανήτης σου, με το μεγάλο αφεντικό, τον Δία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ξεκινάς τη χρονιά παρέα με το φεγγάρι και η ευαισθησία που συνοδεύει μια έκλειψη Σελήνης σε κάνει να ανησυχείς για το μέλλον. Κι όμως, το 2018 έρχεται με δώρα σε όλους τους τομείς, σίγουρα στους τρεις βασικούς: η οικογένεια, τα οικονομικά σου και, τέλος, η αγάπη -ναι, η αγάπη- δεν κινδυνεύουν. Μέχρι την επόμενη έκλειψη κοντά στα γενέθλιά σου, με τη Σελήνη στον Υδροχόο, βάλε τις βάσεις για να μη χάσεις το κέφι και την πίστη σου, πρώτα σε σένα την ίδια και μετά στους άλλους. Δεν βοηθάει και ο Δίας ανάδρομος στον Σκορπιό, αλλά, αν εσύ το θέλεις, οι καλές μέρες είναι μπροστά σου.

ΛΕΩΝ
Σε ένα βασιλιά πάντα λέει κανείς τα κακά νέα με τρόπο. Οσο για τα καλά νέα, δεν χρειάζεται. Με κίνδυνο να ακουστώ κόλακας, θα σου πω ότι εκεί γύρω στα γενέθλιά σου θα είναι λες και οι πλανήτες τοποθετήθηκαν στον ουρανό για να στέψουν όλα σου τα πλάνα με επιτυχία. Θα δεις ό,τι φύτεψες να μεγαλώνει και να ανθίζει, θα δεις απολαβές, αλλά και μετανιωμένους εραστές και μνηστήρες να επιστρέφουν. Το 2018 είναι μια χρονιά που θα εξαργυρωθούν καρμικά χρέη και θα κλείσουν πληγές από το παρελθόν. Μη φοβηθείτε την έκλειψη Σελήνης τον Ιανουάριο. Οσα σε πλήγωναν παλιά έχουν χάσει πια τα δόντια τους. Θα το καταλάβεις και το καλοκαίρι που θα την ξαναζήσεις! Ολα πάνε καλύτερα για σένα. Το μόνο που θέλει προσοχή είναι η ασυγκράτητη ορμή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Βόλτα με κλεμμένο αμάξι το 2018, δηλαδή συναρπαστική και επικίνδυνη και ποιος ξέρει πού θα σε βγάλει. Υπάρχει ένταση από την αρχή της χρονιάς, που δεν έχει τόσο να κάνει με νεύρα και υποχρεώσεις, αλλά αποτελέσματα. Θέλεις τα πράγματα your way or the highway. Και τους ανθρώπους; Θα τους ανεχτείς και θα τους πάρεις αγκαλιά ή θα γίνεις έξαλλη και θα τους κλείσεις την πόρτα στα μούτρα; Ο πλανήτης σου, ο Ερμής, θα γυρίσει ανάδρομος στον Κριό (τον Απρίλιο) στον Λέοντα (τον Αύγουστο) και στον Τοξότη (τον Νοέμβριο) και θα σε γεμίσει με πάθος για τη δουλειά σου και τη σχέση σου. Ο Κρόνος, ανάδρομος στον Αιγόκερω από την άνοιξη ως τις αρχές του φθινοπώρου, σου δίνει δύναμη, ειδικά εκεί γύρω στα γενέθλιά σου. Ασε το κλεμμένο αυτοκίνητο. Fly to the moon.

ΖΥΓΟΣ
H (κοινωνική) πεταλουδίτσα του ζωδιακού, σοφός Γιόντα; Ολα θα τα δούμε το 2018, απ’ ό,τι φαίνεται, ε, ας δούμε κι αυτό. Η Αφροδίτη σού δίνει κύρος και δύναμη όλη τη χρονιά – γοητεία δεν σου δίνει άλλη, θα ήταν παράνομο. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στα ζώδια της φωτιάς σού κάνει παραδόξως καλό. Μη φορτώσεις το καλοκαίρι σου με υψηλές προσδοκίες. Βρες χρόνο για τη σχέση και την οικογένειά σου που ίσως τις παραμελήσεις όσο ασχολείσαι με τους υπηκόους σου που σε χρειάζονται (σοβαρά τώρα!) στο φιλικό και εργασιακό περιβάλλον. Μπορεί να σκοντάψεις λίγο σε επαγγελματικές αναποδιές στις αρχές του φθινοπώρου, αλλά δεν θα πέσεις. Ετοιμάσου να τελειώσεις τη χρονιά δαφνοστεφανωμένη, με περγαμηνές!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το πείσμα σου είναι παροιμιώδες και δύναμη της φύσης και το 2018 είσαι δυνατή σαν ακραίο φυσικό φαινόμενο και τρομακτική επίσης. Δεν υπάρχει τρόπος να μετριάσεις την ένταση μέσα σου, εκλείψεις Σελήνης και ανάδρομες πορείες του Ερμή προσπαθούν και αποτυγχάνουν παταγωδώς να σε καθυστερήσουν. Μόνο ο Αρης, ανάδρομος τέλη Ιουνίου με αρχές Αυγούστου στον Αιγόκερω, σε φρενάρει λίγο σε σχέση με την καριέρα σου. Μην ανησυχείς, επιστρέφεις τον Σεπτέμβριο σαν την Καλίσι πάνω στο δράκο και βάζεις φωτιά στους αντιπάλους σου. Προσοχή, φημίζεσαι για την τάση σου να αφήνεις να παίρνει η μπάλα και τους δικούς σου ανθρώπους όταν μπαίνεις σε καταστροφικό mood.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ολοι έχουμε γραμμένο που το λένε πεπρωμένο: έτσι θα μπεις στο 2018, τραγουδώντας, φίλη Τοξότη. Ξεκουμπίστηκε και ο Κρόνος από το ζώδιο, αλλά εσύ δεν το έχεις πιστέψει, όπως αρνιόσουν να καταλάβεις ότι είχε έρθει δύο χρόνια πριν, έτσι και τώρα αρνείσαι να αφεθείς στην ευτυχία. Κι όμως, πες μια λέξη, εκείνη τη μόνη λέξη, πριν φέξει κι έρθει η χλωμή αυγή και αρχίσουν οι ανάδρομοι: αντίο (στη μιζέρια και τους φίλους της). Πρέπει να είσαι στις επάλξεις όλη τη χρονιά, σε επιφυλακή μέχρι τις 8 Νοεμβρίου που ο Δίας επιστρέφει στο σπίτι του, τον Τοξότη. Τότε είναι που το πεπρωμένο σου χτυπάει την πόρτα. Θα ανοίξεις ή θα λούζεις τα μαλλιά σου εκείνη την ώρα;
Πηγή
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου