Λαθροϋλοτόμοι έκοβαν πεύκα σε δάσος στα Πίσια!


Ένας θηροφύλακας και ένας αστυνομικός  έφτασαν ταυτόχρονα στο σημείο της δημόσιας δασικής έκτασης που υπέδειξε ο μάρτυρας και έπιασαν στα πράσα τους δράστες
Τουλάχιστον πέντε δρομολόγια έκαναν οι λαθροϋλοτόμοι που αποψίλωσαν μια αρκετά μεγάλη δασική έκταση κοντά στην κοινότητα Πισσίων του Δήμου Λουτρακίου, για να μεταφέρουν τα κούτσουρα στα οποία είχαν τεμαχίσει τα πεύκα που είχαν κόψει χωρίς να διαθέτουν την σχετική άδεια.


Κάποιος τους είδε, όμως, την ώρα που ετοιμάζονταν να μεταφέρουν και τα τελευταία με ένα αγροτικό φορτηγάκι και ειδοποίησε την Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου και το αστυνομικό τμήμα Λουτρακίου. Ένας θηροφύλακας και ένας αστυνομικός  έφτασαν ταυτόχρονα στο σημείο της δημόσιας δασικής έκτασης που υπέδειξε ο μάρτυρας και έπιασαν στα πράσα τους δράστες.

Στο αγροτικό, το οποίο κατασχέθηκε μαζί με την άδεια κυκλοφορίας του και το δίπλωμα οδήγησης του ιδιοκτήτη, βρέθηκαν φορτωμένα τα τελευταία κούτσουρα από τα συνολικά 18 πεύκα που είχαν κόψει παράνομα οι δράστες. Η υπόλοιπη ξυλεία βρέθηκε εκεί που ήταν αποθηκευμένη και κατασχέθηκε, ενώ σε βάρος των λαθροϋλοτόμων υποβλήθηκε μήνυση για παράνομη υλοτομία και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου