Κόρινθος-Αρης σήμερα στο κλειστό της Κορίνθου


Με την 11η και εμβόλιμη αγωνιστική ολοκληρώνεται την Τετάρτη ο πρώτος γύρος στην Α1 γυναικών που θα είναι και η τελευταία για το 2017. Μια αγωνιστική όπου ξεχωρίζει η αναμέτρηση μεταξύ Ολυμπιακού και Πανναξιακού, ενώ στον Πειραιά θα δοκιμάσει τις αντοχές της και η Σαντορίνη που φιλοξενείται από τον Πορφύρα.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΑΡΗΣ 
Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου - Ωρα: 6 το απόγευμα
Ο Άρης δοκιμάζει αντοχές και δυνάμεις στην Κόρινθο κόντρα στις “ερυθρόλευκες” που είναι αποφασισμένες να διεκδικήσουν την πρώτη τους εντός έδρας νίκη.
Ο τεχνικός της Κορίνθου Γιώργος Μπούκουρας τόνισε «Θα θέλαμε πολύ να κλείσουμε τη χρονιά με μία επιτυχία στο γήπεδο μας, την πρώτη για εμάς. ο Άρης είναι πολύ δύσκολη ομάδα με υψηλότερους στόχους. Στο τέλος του αγώνα θα κάνουμε το ταμείο του πρώτου γύρου».
Ο Άρης προέρχεται από το τρίποντο με την Ηλιούπολη και στη Κόρινθο θέλει να πανηγυρίσει την δεύτερη εκτός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα, μετά το 3-0 επί του Ηρακλή Κηφισιάς.
Ο Γιώργος Τσαϊρέλης υπογράμμισε «Έχουμε διαφορετικούς στόχους με την Κόρινθο. Πρέπει να δείξουμε την ανάλογη σοβαρότητα για να μην έχουμε καμία απώλεια. Θέλουμε να συνεχίσουμε τις νίκες και να κλείσουμε καλά την χρονιά».
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου