Οικονόμου Χριστίνα: Η νέα γενιά πάει Επιμελητήριο...!


Η συμμετοχή της Χριστίνας Οικονόμου στον συνδυασμό "Αλλαγή 2017" του Παναγιώτη Πιτσάκη είναι μία απο τις εκπλήξεις των επιμελητηριακών εκλογών.
 Η νέα γενιά της Κορίνθου καιρό τώρα έχει βγεί μπροστά και διεκδικεί να βάλει την δική της σφραγίδα στην επιχειρηματικότητα αλλά και την κοινωνία.
Νέοι άνθρωποι. με καλές σπουδές έχουν πάρει το τιμόνι γνωστών Κορινθιακών επιχειρήσεων και γράφουν την δική τους ιστορία.
Είναι πολύ-πολύ νέα. αλλά αυτό δεν την τρόμαξε όταν ανέλαβε μία απο τις πιο γνωστές Κορινθιακές και όχι μόνο φίρμες.
Η Χριστίνα Οικονόμου απο το 2014, ανέλαβε την διεύθυνση της αλυσίδας βιβλιοπωλείων "Οικονόμου" ενώ παράλληλα συνέχιζε τις σπουδές της στην  Πάντειο στο τμήμα της Οικονομικης και Περιφερειακης Αναπτυξης  (Τ.Ο.Π.Α.).
 Η εταιρεία "Οικονόμου Χριστίνα Μονοπρόσωπη ΙΚΕ" ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 2014 και δραστηριοποιείται στον χώρο της λιανικής και χονδρικής πώλησης ειδών βιβλιοχαρτοπωλείου, αναλωσίμων Η/Υ, περιφερειακών Η/Υ, ειδών γραφείου και σχολικών ειδών.
Επίσης προσφέρει υπηρεσίες φωτοαντιγράφων κάθε είδους, εκτύπωση σχεδίων, κατασκευής σφραγίδων και κάθε συναφούς δραστηριότητας.
Λειτουργεί σε ένα σύγχρονης αισθητικής χώρο στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 3 στην Κόρινθο και διαθέτει υποκατάστημα και αποθήκη επί της οδού Πατρών 81-83 στην Κόρινθο.

Ανοιξε το δικό της e-shop...!
Η  Χριστίνα δεν άργησε να κάνει το αυτονόητο των καιρών μας και να χρησιμοποιήσει το ίντερνετ για την ανάπτυξη της εταιρείας
Προσφάτως εισήλθε δυναμικά και στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου δημιουργώντας μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού καταστήματος, απλώνοντας ουσιαστικά την δραστηριότητά της και επεκτείνοντας την σε όλη την επικράτεια.
Σκοπός της εταιρείας είναι να προσφέρει στον καταναλωτή προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, σε ένα ευχάριστο περιβάλλον  και  να καλύπτει άρτια τις ανάγκες του στον τομέα που δραστηριοποιείται με ταυτόχρονη προσοχή τόσο στην ποιότητα των ειδών που διαθέτει όσο και στις τιμές που προσφέρει. Επίσης να εξυπηρετεί άμεσα και ενδελεχώς επαγγελματίες κάθε είδους και εταιρείες,   με παράδοση στον χώρο τους και ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική.
Πελάτες της είναι οι μεγαλύτερες εταιρείες του Νομού Κορινθίας, ενδεικτικά αναφέρουμε τις εταιρείες Λαρσινός Α.Ε. , Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο , Ζωονομή Α.Ε. , Φάρμα Μητσόπουλος  κ.α.  Σημαντικό επίσης μερίδιο της δραστηριότητάς της καταλαμβάνει η συνεργασία με δημόσιους φορείς και Ο.Τ.Α.  στους οποίους αποτελεί βασικό προμηθευτή κατόπιν διαγωνιστικής διαδικασίας.
Πρόθεση της εταιρείας στο μέλλον, είναι,  ο διαρκής εμπλουτισμός των προσφερόμενων ειδών και υπηρεσιών και η κάλυψη ολοένα και πιο ευρείας ποικιλίας αναγκών των καταναλωτών , αναβαθμίζοντας τόσο τα φυσικά καταστήματά της όσο και του ηλεκτρονικού. Πάνω σε αυτήν την στρατηγική η εταιρεία προτίθεται να ρίξει όλη της την προσοχή και ενέργεια βαδίζοντας με προσεκτικές και στοχευμένες  κινήσεις προς όφελος τόσο της ίδιας όσο και της τοπικής οικονομίας.

Υποψήφια στο Εμπορικό Τμήμα με τον Παναγιώτη Πιτσάκη
Η Χριστίνα Οικονόμου, παίρνει το βάπτισμα του πυρός στις εκλογές του Επιμελητηρίου. Είναι η πιο μικρή σε ηλικία υποψήφια του Παναγιώτη Πιτσάκη στο Εμπορικό τμήμα. Η ίδια νοιώθει και δηλώνει ευτυχισμένη που της δόθηκε η δυνατότητα να βιώσει για πρώτη φορά εμπειρίες, να γνωρίσει επιχειρηματίες απο όλη την Κορινθία και να μιλήσει με την γενιά της για την νέα εποχή του Κορινθιακού επιχειρείν, που έχει μπροστά του μεγάλα εμπόδια.


Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου