Όρθιο το Λουτράκι στη Ρόδο!



Ισόπαλος με σκορ (1-1) αναδείχθηκε ο Ιάλυσος, στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΑΟ Λουτράκι για την 8η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Σκόρερ οι Φαβάλι και Γούλας.
Oι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο πρώτο λεπτό κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Καμπλιώνη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπεγκλέτζης, ο οποίος νικήθηκε από τον Διασσινό, όμως στην επαναφορά ο Φαβάλι με ωραίο διαγώνιο πλασέ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του (1-0). Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο Ιάλυσος έχασε τεράστια ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο γκολ, όταν στο 3’ ο Μπεγκλέτζης βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ, όμως νικήθηκε από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.
Η πρώτη καλή για τον Λουτράκι ήρθε στο 14’ με τον Ανδρούτσο να διώχνει εντυπωσιακά το μακρινό σουτ το Ζερβού. Στην συνέχεια ο Ιάλυσος πίεσε, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει το δεύτερο γκολ πριν από την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο ρυθμός έπεσε. Ο Ιάλυσος πίεσε για ένα δεύτερο γκολ που θα «κλείδωνε» την υπόθεση νίκη, όμως αν’ αυτού το Λουτράκι κατάφερε να ισοφαρήσει στο 75’ με δυνατό σουτ του Γούλα (1-1). Στα τελευταία δεκαπέντε λεπτά ο Ιάλυσος έψαξε το γκολ της νίκης, το οποίο όμως δεν ήρθε με αποτέλεσμα το (1-1) να παραμείνει μέχρι τέλους.
Το φίλμ του αγώνα:
1’ Πέναλτι για τον Ιάλυσο: Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπεγκλετζής, ο οποίος αστόχησε και ο Φαβάλι από κοντά άνοιξε το σκορ για τον Ιάλυσο
3’ Ο Μπεγκλέτζης βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ όμως νικήθηκε από τον Διασσινό
14’ Σουτ του Ζερβού, δύσκολη επέμβαση του Ανδρούτσου
17’ Ωραία μπαλιά του Φαβάλι στον Καμπλιώνη, ο τελευταίος μπήκε στην περιοχή, όμως το πλασέ του πέρασε αουτ.
18’ Σουτ του Φαβάλι δίπλα από το δοκάρι του Διασσινού.
32′ Σουτ του Πόποβιτς στα χέρια του Διασσινού.
38′ Σουτ του Ζερβού αουτ.63’ Ωραίο σουτ του Φαβάλι σε κόρνερ ο Διασσινός.
90’ Πολύ καλή εκτέλεση φαουλ του Φαβάλι, εντυπωσιακή επέμβαση του Διασσινού
69’ Σουτ του Δελαπόρτα δύσκολη επέμβαση του Διασσινού.
76′ Ωραία προσπάθεια και σουτ του Γούλα στα δίχτυα 1-1.
90′ Πολύ καλή εκτέλεση φαουλ του Φαβάλι σε κόρνερ ο Διασσινός.
Συνθέσεις:
ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ: Aνδρούτσος, Παφιάκης, Σταυλάς, Αρχοντούλης, Τσούπρος (65’ Σπάρταλης), Ρεκλείτης, Δελαπόρτας, Καμπλιώνης (82’ Βλάχος), Μπεγκλετζής, Πόποβιτς (46’ Δήμας), Φαβάλι.
ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Διασσινός, Τσώκος, Τσάκας (74’ Ουγκρής), Ντερτιλής, Τσορμπατσίδης, Πετρίδης, Γούλας, Σιώκος, Γεωργίου (Στασινόπουλος Δ), Ζερβός (90+1 Χρυσαφίδης), Γκιζαριώ
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου