Φούλ για πρωτάθλημα οι Αμαζόνες


Στο ποδόσφαιρο για να πετύχεις χρειάζεται οργάνωση και την οργάνωση στο ποδοσφαιρικό τμήμα την φτιάχνει μόνο ένας.Ο προπονητής. Κι έτσι ο πολύπειρος Χρήστος Καρσιώτης βλέποντας το επίσημο πρόγραμμα ότι δεν έχουν αγώνα οι Αμαζόνες έκλεισε ένα φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του Παμπαιανικού.Ο αγώνας δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από έναν αντίστοιχο του πρωταθλήματος.
Τα κορίτσια έδωσαν όλο το δυναμικό τους με αποτέλεσμα ο αγώνας να είναι θεαματικός και σύγχρονος και σκληροτράχηλος με την ομάδα των Αμαζόνων να πετυχαίνει τέρμα στο πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Παμπαιανικού ήταν πιο αποφασιστική με αποτέλεσμα να μοιραστούν όλα τα κορίτσια σκορ και εντυπώσεις.
Για την ιστορία αναφέρουμε ότι το σκορ έμεινε στο 2-2 γιατί εδώ σημασία εχει η συμμετοχή και η προσπάθεια και όχι το αποτέλεσμα.
Εδώ οφείλουμε μια ενημέρωση για τον τελευταίο αγώνα για το 2017 που έδωσαν οι Αμαζόνες στην Τρίπολη με τον Άρη και έφεραν ισόπαλό αποτέλεσμα με σκορ 1-1 κρατώντας έτσι το αήττητο στον ά γύρο του πρωταθλήματος.Το χρυσό τέρμα πέτυχε η η Γκότση που με σουτ εκτός περιοχής προς την αντίπαλη εστία.
ΑΡΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Διονύσης Καραγιαννάκης): Σκλήφα, Κουλούρη, Κωτσιορίμπα (90’+1’ Παππά), Φλώρου, Αναστοπούλου, Καραμήτου, Καρρά (76’ Κατσούλου), Φράγκου (39’ Παπαιωάνννου), Λαμπράκη, Τζεβελέκου, Σιάμπου (46’ Καντζιώρα).
ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ (): Δικαιουλάκου, Καπετανοπούλου, Σουκούλη, Νικολάου, Μαρίνου, Πανούση, Δήμα, Σένη (46' Βύρλα), Γκότση, Μπέκου, Μπαλή.

Ο στόχος της ομάδας είναι ένας.Να κατακτήσουν το πρωτάθλημα και με τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν να αγωνίζεται η ομάδα στην Β εθνική κατηγορία.
ΥΠΕΎΘΥΝΟΣ ΓΡΑΦΕΊΟΥ ΤΎΠΟΥ: ΘΕΟΔΌΣΗΣ ΠΙΠΕΡΗΣ
ΑΜΑΖΌΝΕΣ ΚΟΡΙΝΘΊΑΣ 2013
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου