Πικρή ήττα 63-71 για τον ΚΑΟΚ


Απτόητος συνεχίζει ο Ιωνικός στην κορυφή του Νότου της Β’ Εθνικής, διπλό-ανάσα πήρε ο Πανελευσινιακός στο “Γ. Γεννηματάς” ενώ δυνατό ντέρμπι έγινε μεταξύ Μανδραϊκού και Ίκαρου, με τους γηπεδούχους να επικρατούν.
Οι πρωτοπόροι Νικαιώτες πέρασαν με 89-69 από την έδρα του ΕΦΑΟΖ, με τον Φιλαθλητικό να παραμένει ανταγωνιστικός για ένα περίπου 30 λεπτά. Ο Ιωνικός ανέβασε στροφές και στην τέταρτη περίοδο “καθάρισε” το παιχνίδι, φτάνοντας στο 10/10.
Σπουδαία νίκη πήρε ο Πανελευσινιακός στην Βούλα με 72-61 κόντρα στον Πρωτέα, “ανασαίνοντας” έτσι στην βαθμολογία. Οι γηπεδούχοι πλησίασαν αρκετές φορές στους 3 πόντους αλλά η αστοχία τους στις βολές τους κόστισε την ευκαιρία να διεκδικήσουν το παιχνίδι.
Μεγάλο ντέρμπι είχαμε στο Μετς, με το Παγκράτι να κερδίζει την ΑΕΝΚ με 77-73 ύστερα από συγκλονιστική μάχη και μια διακοπή στο ημίχρονο του παιχνιδιού λόγω επεισοδίου, με τους διαιτητές να ζητούν την εκκένωση του κλειστού. Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό, και αρκετά δυνατό, με την φάση του 18ου λεπτού να το στιγματίζει. Συγκεκριμένα Ντουζίδης και Καυκής ήρθαν σε αντιπαράθεση, και να αποβάλλονται μετά από λίγα λεπτά με ντισκαλιφιέ. Στη συνέχεια ήρθε να προστεθεί ένα επεισόδιο με τους διαιτητές να ζητούν εκκένωση. Παρόλα αυτά, οι παίκτες του Νάσου Χούμπαυλη με κορυφαίο τον Μήτσιαλο πήρε διαφορά με 72-62 στο 1’28” με τρίποντο του Γεωργοπαπαδάκου, για να μπορέσουν οι φιλοξενούμενοι με δυο τρίποντα να μειώσουν σε 75-73 στα 8”, με τους «ροσονέρι» να έχουν 3/6 βολές. Ο Γεωργοπαπαδάκος με 2/2 βολές έδωσε την χαριστική βολή στη Νέα Κηφισιά, χαρίζοντας στο Παγκράτι την 5η του νίκη στο πρωτάθλημα.
Πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 74-69 επικράτησε το Ηράκλειο του Ιπποκράτη Κω στα «Δυο Αοράκια», και επέστρεψε στις νίκες μετά από δυο συνεχόμενες ήττες, αλλά και δυο σερί άτυχα αποτελέσματα εντός των τειχών. Η ομάδα του Γιώργου Μακράκη έφτασε στην έκτη της νίκη στο πρωτάθλημα μένοντας κοντά στο γκρουπ των ομάδων της κορυφής, ενώ η ομάδα από την Κω παρουσίασε τις γνωστές αδυναμίες μακριά από το νησί, όπου έχει νικήσει μόνο τον Ίκαρο Νέας Σμύρνης. Οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι στο γήπεδο, φτάνοντας και +21 στο ημίχρονο (46-25), με την ομάδα του Χάρη Κολουριώτη με ένα επιμέρους 10-2 στο τελευταίο δίλεπτο, απλά να κλείνει την διαφορά στο σκορ, και να βλέπει το ρεκόρ της να βρίσκεται στο 5-5.

Β’ ΕΘΝΙΚΗ Ανδρών – Νότιος Όμιλος
10η αγωνιστική
Ηράκλειο – Ιπποκράτης Κω 74-69
Παγκράτι – Νέα Κηφισιά 77-73
Πρωτέας Βούλας – Πανελευσινιακός 61-72
Μανδραϊκός – Ίκαρος Νέας Σμύρνης 88-82
ΕΦΑΟΖ – Ιωνικός Νικαίας 69-89
Κορωπί – Τρίτων 104-96 (γ΄παρ), 64-64 (κ.α.), (72-72 α’ παρ.), 85-85 (β’ παρ.)
Διαγόρας Δρυοπιδέων – Δάφνη Δαφνίου 92-78
ΚΑΟ Κορίνθου – Πανερυθραϊκός 63-71
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου