Αντιστάθηκε αλλά έχασε 1-0 ο Πέλοπας


Σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή, βρίσκεται πλέον ο Εθνικός που πέτυχε την τρίτη σερί του νίκη, και είναι πλέον στο -2 από την πρωτοπόρο Προοδευτική. Η ομάδα του Θύμιου Γεωργούλη μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στο ματς, και στο 22΄ κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ χάρη σε τέρμα του Μακρυγιάννη.
Έπειτα από την εξέλιξη αυτή οι Πειραιώτες κυριάρχησαν πλήρως στο ματς, και σε δύο περιπτώσεις στο 37΄ και στο 43΄ έφτασαν κοντά στο 2-0, χωρίς όμως να το πετύχουν με το υπάρχον αποτέλεσμα να διατηρείται μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 53΄ οι «κυανόλευκοι» έφτασαν κοντά στο 2-0, το σουτ όμως του Παυλάκη αποκρούστηκε με δυσκολία από τον Ριζάι σε κόρνερ.
Στο 60΄ ο Πέλοπας έχασε την καλύτερη του φάση στο ματς, με την κεφαλιά του Μυργιώτη να φεύγει μόλις άουτ από την εστία του Σικαλιά. Η απάντηση από πλευράς Εθνικού, ήταν διπλή. Αρχικά στο 77΄ με τον Κατσικοκέρη να μην βρίσκει την μπάλα όπως θα ήθελε από ευνοϊκή θέση, και εν συνεχεία στο 80΄ με το σουτ του Κωνσταντίνου να αποκρούεται δύσκολα από τον Ριζάι, με το υπάρχον σκορ να διατηρείται ως έχει μέχρι το τέλος του αγώνα.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου