Delmar: Για ζεστά βράδια στην καρδιά του χειμώνα...!



 Τώρα που χειμωνιάζει όλοι μας αναζητάμε τα ζεστά, οικεία και cozy μαγαζιά που θα μας προσφέρουν ένα όμορφο απόγευμα, ένα γλυκό βράδυ και, φυσικά, γευστικά κοκτέιλς που να ταιριάζουν με τον καιρό.
Φημισμένο για την ποιότητα  του, την ιδιαίτερη ατμόσφαιρά του, τον επαγγελματισμό του και το έντονο Κορινθιακό κλίμα του, το κλασσικό Delmar στην παραλία Καλάμια αποτελεί την σπέσιαλ επιλογή για μία ήρεμη βραδιά με την αίσθηση της θαλπωρής.
 Μια πολύ δυνατή και προσεκτικά επιλεγμένη ομάδα περιποιείται τα κοκτέιλς, τα ποτά και τα φαγητά σας, σ’ αυτό το ζεστό και γουστόζικο μαγαζί.
Απο τον καφέ μέχρι και τα πολύ προσεγμένα πιάτα της κουζίνας, το Delmar σε κάνει να ταξιδεύεις με τον Κορινθιακό να αλλάξει χρώματα ανάλογα με τον καιρό.
Φροντισμένο με  λιτή διακόσμηση και αποπνέοντας οικειότητα, με φιλικό κλίμα και ωραία ατμόσφαιρα, το μαγαζί αυτό, πέρα από τις αμέτρητες επιλογές που σας προσφέρει για να συνδυάσετε τα ποτά  σας, συμπεριλαμβάνει στις «συνταγές» του υπέροχα πιάτα  που σίγουρα θα αγαπήσετε.
Δεν είναι τυχαίο ότι δύο δεκαετίες τώρα παραμένει σταθερή αξία στην έξοδο των Κορινθίων.!
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου