Ονειρα ανόδου...άρχισαν να βλέπουν στον ΚΑΟΚ...!!!!


Το αήττητο σερί του συνέχισε ο Ιωνικός Νικαίας στο Νότο της Β’ Εθνικής, ενώ σπουδαίες νίκες πήραν ΚΑΟΚ, Μανδραϊκός και ΕΦΑΟΖ στην 8η αγωνιστική.
Οι Νικαιώτες πέρασαν με 100-80 από την έδρα του Κορωπίου, το οποίο προέβαλε αντίσταση μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο (23-29). Ο Ιωνικός βρήκε ρυθμό και με σταθερή διαφορά άνω των 10 πόντων έκανε το 8/8 στο πρωτάθλημα, παραμένοντας στην κορυφή.
Με buzzer beater του Αντωνίου, ο Πανερυθραϊκός επικράτησε 76-75 του Ηρακλείου στα “Δύο Αοράκια”. Αυτή ήταν η δεύτερη εντός έδρας ήττα για τους Κρητικούς που δεν κατάφεραν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα, παρά το προβάδισμα που είχαν στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.
Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται ο ΚΑΟ Κορίνθου που νίκησε 68-66 τον Πανελευσινιακό για το 4/4 στα τελευταία παιχνίδια. Οι γηπεδούχοι πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 36-29 αλλά με αντεπίθεση οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα 42-47 στο 26′. Ακολούθησε ένα εντυπωσιακό σερί 11-0 για τον ΚΑΟΚ, που κράτησε τον αντίπαλο του χωρίς εκτός έδρας νίκη.
Παρά το βαρύ κλίμα από τις πρόσφατες καταστροφές, ο Μανδραϊκός επιβλήθηκε με 87-73 της ΑΕΝΚ, έχοντας εξ αρχής το πάνω χέρι στην αναμέτρηση. Η ομάδα της Μάνδρας, έφτασε σε διψήφιες διαφορές, κρατώντας το προβάδισμα και δίνοντας μια μικρή χαρά στην περιοχή.
Το Παγκράτι επιβλήθηκε 69-52 του Πρωτέα Βούλας στο Μετς, σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι καθώς οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν 34-27 στο ημίχρονο. Το Παγκράτι πήρε τον απόλυτο έλεγχο, ξέφυγε στο σκορ για το τελικό +17 της διαφοράς.
Ο Τρίτων χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα από την Δάφνη Δαφνίου κέρδισε 78-65, επιστρέφοντας στις νίκες την ώρα που οι φιλοξενούμενοι δείχνουν να βρίσκονται σε άσχημο φεγγάρι, καθώς μετρούν τέσσερις σερί ήττες.
Ματς για γερά νεύρα έγινε στον Ζωγράφου με τον ΕΦΑΟΖ να επικρατεί 68-63 του Ιπποκράτη Κω στο ματς που άνοιξε την αυλαία της αγωνιστικής. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυναμικά με ένα γρήγορο 7-0 αλλά οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το ματς στην συνέχεια. Ένα ξέσπασμα του Ιπποκράτη στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου, του χάρισε διαφορά 9 πόντων, 35-26. Ο ΕΦΑΟΖ αντέδρασε στο δεύτερο μέρος και με διαρκή αντεπίθεση πήρε το προβάδισμα με 52-50 και με πρωταγωνιστή τον Σαμοθράκη κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες σε ένα δραματικό τέταρτο δεκάλεπτο. Και οι δύο ομάδες μετρούν ρεκόρ 4-4, με τον Ιπποκράτη να δυσκολεύεται να πάρει εκτός έδρας νίκη (1-3 μακριά από την Κω).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
ΕΦΑΟΖ-Ιπποκράτης Κω 68-63
Μανδραϊκός-ΑΕΝΚ 87-73
Ηράκλειο-Πανερυθραϊκός 75-76
Παγκράτι-Πρωτέας Βούλας 69-52
ΚΑΟΚ-Πανελευσινιακός 68-66
Κορωπί-Ιωνικός Νικαίας 80-100
Τρίτων-Δάφνη Δαφνίου 78-65
18:15 Διαγόρας Δρ.-Ίκαρος Ν. Σμύρνης

Η επόμενη αγωνιστική (9η, 3/12):
Ιπποκράτης Κω-Μανδραϊκός
ΑΕΝΚ-Ηράκλειο
Πανερυθραϊκός-Παγκράτι
Πρωτέας Βούλας-ΚΑΟΚ
Πανελευσινιακός-Τρίτων
Ίκαρος Νέας Σμύρνης-ΕΦΑΟΖ
Ιωνικός Νικαίας-Διαγόρας Δρυοπιδέων
Δάφνη Δαφνίου-Κορωπί
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου