Πολλά γκολ σε Εξαμίλια και Δερβένι...


Ρεπορτάζ:  korinthiakoi-orizontes.blogspot.gr
 Σωστή  «καταιγίδα» πέρασε και από το Δερβένι, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας η Κόρινθος 2006 όπου επικράτησε με 1 – 4 του Αστέρα Δερβενίου.
Δεν χρειάστηκε η ομάδα της ΄06 , παρά το πρώτο ημίχρονο για να υπόταξη τον Αστέρα που στην επανάληψη του αγώνα στάθηκε σαν πραγματικός «αστέρας» επέβαλε το παιγνίδι του και μείωσε στο τελικό 1 – 4 υπέρ της ομαδας της Κορίνθου 2006. Με τη νίκη της αυτή η ομάδα του Δ. Μπινιάρη καλπάζει 3Χ3 με
το απόλυτο των βαθμών , στο «ρετιρέ» της βαθμολογίας που μοιράζεται με τον ΠΑΣ Κόρινθος , που πέρασε με 0 – 6 από  τα Εξαμίλια επί της τοπικής Δάφνης. 

Στο  ΔΑΚ Κορίνθου, σε ενδιαφέροντα αγώνα ο εκπληκτικός Άγιος Γεώργιος  ακριβώς στο 93΄, δάμασε με 2 – 1 την Θύελλα  Πετρίου, με το πλασέ του Χουσελά και πέρασε  στη 3η θέση της βαθμολογίας, - 2 βαθμούς πίσω από τις δύο προπορευόμενες , συνδημότισσες της . Οι  «νεοφώτιστοι» του Γιάννη Χόντια είχαν πάρει προβάδισμα στο 14’ με το Βελέντζα, για να ισοφαρίσει η Θύελλα με τον Γκιώνη στο  44΄.

Οι υπόλοιποι αγώνες του προγράμματος έληξαν χωρίς νικητή. Με σκορ 1 – 1 έληξαν οι αγώνες  Σπαθοβουνίου – Τενεάτη (1 – 0 ημίχρονο), Ηρακλή Λεχαίου – Ελλάς Βέλου ( 0  - 0), Πανεμεατικού – Ισθμιακού (0 – 1) και Πανσολυγειακού – Ηρακλή Ξυλοκάστρου ( 0 – 0). Ισόπαλος χωρίς σκορ έληξε στο Ξυλόκαστρο , ο αγώνας  του Πανκαμαριακού με τον Ολυμπιακό Άσσου

Η 3η αγωνιστική

Αστέρας Δερβενίου - Κόρινθος '06  1 - 4
ΑΟ Σπαθοβουνίου - Τενεάτης Αθικίων 1 - 1
Δάφνη Εξαμιλίων - ΠΑΣ Κόρινθος   0  - 6
Ηρακλής Λεχαίου - Ελλάς Βέλου  1 - 1
Πανσολυγειακός - Ηρακλής Ξυλοκάστρου 1 - 1
Πανκαμαριακός - Ολυμπιακός Άσσου 0 - 0
Παννεμεατικός - Ισθμιακός  1 - 1
Αγ. Γεώργιος - Θύελλα Πετρίου 2 – 1

Η Βαθμολογία
( Σε 3 αγώνες)

Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου