Επίθεση στον Δέδε απο το σύστημα Τατούλη που καταρρέει..!!!


Στην Τρίπολη έχει χαθεί και η ψυχραιμία και το μέτρο.
Η αντιπεριφερειάρχης κα. Ντίνα Νικολάκου προχθές επιτέθηκε στον δήμαρχο Κορινθίων με αφορμή τα σκουπίδια...
Χθες επιτέθηκε στον γενικό γραμματέα υποδομών Γιώργο Δέδε επειδή τόλμησε να χρηματοδοτήσει έργα του δήμου Κορινθίων της αρμοδιότητας του.
Εχει χαθεί το μέτρο και η κταάρρευση του συστήματος Τατούλη δημιουργεί πανικό.]
Η αντιπεριφερειάρχης κα. Νικολάκου αδικεί σφόδρα τον εαυτόν της υπογράφοντας τέτοια κείμενα που δημιουργούν κάκιστη εντύπωση.
Η Κόρινθος αντιστέκεται στο σύστημα Τατούλη και αντιστέκεται σε όλα τα επίπεδα.
Μετά την συνθηκολόγηση του Νίκα και της Καλαμάτας Κόρινθος και Αργος στέκονται εμπόδια στα σχέδια της αυλής Τατούλη που όλα τα σφάζει και όλα τα μαχαιρώνει.
Δείτε την επίθεση Νικολάκου στον Γιώργο Δέδε:
"Επιστροφή στον απόλυτο παλαιοκομματισμό και στην εξάρτηση των πελατειακών σχέσεων σηματοδοτεί η κοινή αντίληψη των πολιτικών, που υπηρετούν την εξαγγελία έργων, τις βαρύγδουπες δηλώσεις, τα επικοινωνιακά τεχνάσματα και το μηδενικό αποτέλεσμα.
Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υποδομών έχει από παλιά μάθει να τάζει έργα, χωρίς ποτέ να απαντήσει στους Κορίνθιους γιατί ως Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας δεν κατάφερε να υλοποιήσει τεχνικά προγράμματα ετών, ούτε κατά 20%, ενώ είχε εξασφαλισμένα τα χρήματα από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Τατούλη.
Δεν απάντησε γιατί, όταν εγκατέλειψε την Κορινθία για να θέσει υποψηφιότητα ως Περιφερειάρχης, δεν είχε να επιδείξει ούτε ένα έργο το οποίο κατά τη θητεία του είχε προχωρήσει."

Στα ερωτήματα αυτά της κας Νικολάκου απάντησαν το 2014 οι Κορίνθιοι δίνοντας 30% στον Γιώργο Δέδε και τον συνδυασμό του.
Απαντούν κάθε μέρα απο όλη την Ελλάδα για τον γενικό γραμματέα που πήγε φτωχός και θα φύγει φτωχός απο το υπουργείο που τα εκατομμύρια ρέουν σαν ποτάμι.
Δεν μοιράζει προγράμματα, δεν φαντασιώνεται φαραωνικά έργα και οι πάντες μιλούν για την αποτελεσματικότητα του.
Δεν πήρε στο υπουργείο παιδιά, γαμπρούς, αυλές και κολλητούς για να κάνει παιχνίδι.
Μόνος πήγε και μόνος θα φύγει.
Πολλοί Κορίνθιοι διαφωνούν με την απόφαση του Γιώργου να αναλάνει πόστο στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αλλά ΚΑΝΕΝΑΣ δεν αμφισβητεί την εντιμότητα και το ήθος του.
Οι Κορίνθιοι εξακολουθούν να τον βλέπουν με το ποδήλατο όπως τον έβλεπαν πάντα.
Η προσπάθεια να κτυπηθεί ο Γιώργος Δέδες είναι κατ' αρχήν αστεία αλλά και δείχνει το μέγεθος της πολιτικής φοβίας της Τρίπολης, που πλέον δεν έχει κανένα σύμμαχο και πουθενά.
Ο κ.Τατούλης έχει μείνει ολομόναχος περιστυχιζόμενος μόνο απο τους ίδιους και τους ίδιους κόλακες.
Μέχρι και ο Κωνσταντινόπουλος τους καταγγέλει πλέον ανοικτά...!
Η πολιτική θλίψη που  υπάρχει στο στρατηγείο Τατούλη έχει γεννήσει παραφροσύνη και μισαλοδοξία που πλέον προκαλεί  θυμηδία στους Κορίνθιους τουλάχιστον...
Το σύστημα Τατούλη καταρρέει και επιχειρεί πλέον τυφλά κτυπήματα.



Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου