Μαθηματικός από την Πάτρα ο αναρριχητής που σκοτώθηκε στον Ταρσό


 Σήμερα στις 3 το απόγευμα   από τον Άγιο Μηνά Λεύκας, στο Β΄Δημοτικό Νεκροταφείο, θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του  πατρινού μαθηματικού Νώντα Καρύμπαλη που έπεσε και σκοτώθηκε χθες το απόγευμα από βράχο ύψους 70 μέτρων, στην περιοχή του Κιάτου, όπου έκανε αναρρίχηση μαζί με έναν φίλο του ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά.

Το ατύχημα συνέβη  στις 7 το απόγευμα της Κυριακής (προχθες), όταν ο άτυχος εκπαιδευτικός επιχειρούσε κατάβαση στον βράχο, μαζί με φίλο του.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομικής διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου, και οι δύο αναρριχητές έπεσαν από ύψος 70 μέτρων με αποτέλεσμα ο πατρινός εκπαιδευτικός να τραυματιστεί θανάσιμα, ενώ το δεύτερο άτομο ηλικίας 44 ετών τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Κορίνθου.

 Ο Επαμεινώνδας (Νώντας) Καρύμπαλης, ήταν γνωστός Μαθηματικός της Πάτρας και εργαζόταν για πάνω από 20 χρόνια στο φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης «ΠΡΙΣΜΑ».

Στις δημοτικές εκλογές του 2014 ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ανυπότακτη Πολιτεία» του Χρήστου Πατούχα.

Συγκλονισμένοι είναι οι συνάδελφοι, οι μαθητές και όλοι όσοι τον γνώριζαν, από την τραγική κατάληξη που είχε η αγάπη του για την αναρρίχηση.

Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου