"Τα πρώτα 7 ηχηρά ονόματα του ψηφοδελτίου του Παναγιώτη Πιτσάκη"


O συνδυασμός "Αλλαγή 2017" που διεκδικεί το επιμελητήριο Κορινθίας με επικεφαλής τον επχειρηματία Παναγιώτη Πιτσάκη, ανακοινώνει σήμερα τα πρώτα 7 στελέχη που θα δώσουν μαζί την μεγάλη εκλογική μάχη.
Πρόκειται για επιχειρηματίες και στελέχη της αγοράς Πρώτης γραμμής και η συστράτευση τους με τον Παναγιώτη Πιτσάκη δίνει ελπίδα και προοπτική στο Κορινθιακό επιχειρείν.
"Είναι μεγάλη μου τιμή που τα στελέχη αυτά γνωστά για την επιτυχημένη πορεία τους στην αγορά όχι μόπνο της Κορινθίας αλλά και της χώρας πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο μας. Με γεμίζει ευθύνη η παρουσία τους.", δήλωσε ο Παμναγιώτης Πιτσάκης ανακοινώνοντας τα ονόματα.

Οι συνεργάτες μας είναι:

ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΥΚΑΣ -Επιχειρηματίας
Γεννήθηκε στην Αθήνα , είναι 31 ετών και διαμένει στα Μέγαρα μαζί με την οικογένεια του. Έχει τελειώσει διοίκηση επιχειρήσεων και έχει αναλάβει τις επιχειρήσεις του Ομίλου Λουκά στην Κόρινθο (εμπορία αυτοκινήτων και κατασκευαστική εταιρεία) , από πολύ νωρίς.Μιλάει αγγλικά – γερμανικά και αγαπάει ιδιαίτερα την πόλη της Κορίνθου όπου είναι η βάση των επιχειρήσεων του και στηρίζει την αγορά της πόλεως καθημερινά.

ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ -Επιχειρηματίας
Γεννήθηκε στο Κιάτο Κορινθίας το 1958.Σπούδασε στη σχολή ΟΑΕΔ και στη συνέχεια εργοδηγών Πειραιώς.Εργάζεται σαν μηχανικός αυτοκινήτων από το 1975 πρώτα στην εταιρεία VOLVO Σαρακάκης και μετά στην CITROEN Ελλάς (όμιλος Συγγελίδη).To 1989 ξεκίνησε την δική του επιχείρηση με αντιπροσωπείες CITROEN-JEEP-CHRYSLER-DODGE-ISUZU στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Λέχαιο Κορινθίας.Επίσης είναι επίσημος συνεργάτης της εταιρείας AVIS για τον νομό Κορινθίας Αργολίδος.Έχει διατελέσει πρόεδρος στην ομάδα Ηρακλής Λεχαίου ως το 2009 και ταμείας στην ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων Κορινθίας για δυο τετραετίες.
Είναι ένας αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας.

ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ -Πρόεδρος αισθητικών Πελοποννήσου
Γεννήθηκε στην Αθήνα τον Αύγουστο του 1976, μεγάλωσε και είναι κάτοικος Κορίνθου. Είναι μητέρα δυο παιδιών ηλικίας 11 και 14 ετών.Κάτοχος πτυχίου νοσηλευτικής και αισθητικής του ΑΤΕΙ Αθηνών.
Είναι αυτοδημιούργητη επιχειρηματίας και κάτοχος του κέντρου αισθητικής που εδρεύει στην Εθνική Αντίστασης και Νοταρά 30 Α στην Κόρινθο από το 2005.
Πρόεδρος του συλλόγου επαγγελματιών αισθητικών Πελλοπονήσου , Ιονίων Νήσων και Αγρινίου.Μέλος της ομοσπονδίας των επαγγελματιών αισθητικών Ελλάδος.Αντιπρόεδρος του συλλόγου της θεατρικής ομάδας ‘’Βασίλης Ρώτας’’ Κορίνθου.

ΚΑΣΚΑΝΤΑΜΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - Λογιστής & ασφαλιστικός σύμβουλος
Απόφοιτος ΤΕΙ Μεσολογγίου Τμήματος Λογιστικής.
Δραστηριοποιείται στη Νεμέα ως λογιστής και ασφαλιστικός σύμβουλος.
Είναι πρόεδρος στην ομάδα του Παννεμεατικού και είναι 29 ετών.

ΜΠΙΣΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - Τουριστικός πράκτορας
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νεμέα Κορινθίας.
Εξειδικευμένος και έμπειρος τουριστικός πράκτορας, και ιδιοκτήτης τουριστικών λεωφορείων. Διετέλεσε πενταετή βίο ως πρόεδρος σωματείου τουριστικών λεωφορείων και ως μέλος ομοσπονδίας Βορείου Ελλάδος τουριστικών γραφείων και τουριστικών λεωφορείων .Εν κατακλείδι, συνέβαλε στην αύξηση εισερχόμενου τουρισμού στο νομό Κορινθίας με τον άρτιο επαγγελματισμό που τον διακατέχει , τη συνέπεια, την υπευθυνότητα και τις επικοινωνιακές του ικανότητες.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΪΤΣΑΣ - Βιοτέχνης γαλακτοκομικών προϊόντων
Γεννήθηκε στα Ρόζενα Κορινθίας και είναι παντρεμένος με δύο παιδιά.
Αυτήν την στιγμή μένει μόνιμα στα Ρίζα Κορινθίας και ασχολείται με μία μικρή μονάδα γαλακτοκομικών προϊόντων. Επίσης είναι πρόεδρος της ομάδας της Ευρωστίνης που μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα κατάφερε πολλά πράγματα για το καλό της ομάδας.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ - Επιχειρηματίας & Αυτοδιοικητικός
Γεννήθηκε το 1961 στην Περαχώρα Κορινθίας
Τελείωσε το Λύκειο Λουτρακίου και είμαι πτυχιούχος σχολής στελεχών επιχειρήσεων.
Από το 1979 διατηρεί μαζί με τούς αδελφούς μου κατάστημα εμπορίας ηλεκτρικών οικιακών συσκευών στο Λουτράκι.
Έχει διατελέσει επί 20 έτη Δημοτικός Σύμβουλος από τα οποία τα 6 ως Πρόεδρος τού Δημοτικού Συμβουλίου Λουτρακίου-Περαχώρας και επί τετραετία μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ν. Κορινθίας.
Είναι επί 34 συνεχή χρόνια μέλος , Γεν. Γραμματέας και σήμερα Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου τού αθλητικού ομίλου ¨ΠΟΣΕΙΔΩΝ¨ Λουτρακίου.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου