Σκυλάκια-μασκαράδες


Με τον σκύλο μας μάς ενώνουν πολλά. Η κοινή αίσθηση του χιούμορ όμως δεν είναι ένα από αυτά.
Οσο κι αν εμείς έτσι βρίσκουμε αστείο και χαριτωμένο να βλέπουμε το κατοικίδιό μας να κυκλοφορεί με ρουχαλάκια, κοκαλάκια, παπουτσάκια και οτιδήποτε άλλο «ανθρώπινο» πάνω του, τόσο εκείνο δυσανασχετεί, προειδοποιούν οι ειδικοί.
«Τα σκυλιά ξέρουν πότε τα κοροϊδεύουν» δήλωσε η Κάρολαϊν Κίσκο από το Kennel Club, αναφερόμενη στο νέο trend που θέλει τους χρήστες των social media να ανεβάζουν φωτογραφίες των κατοικιδίων τους με αστεία ρούχα ή χτενίσματα.
Οπως εξήγησε, πολλά δείχνουν αρκετά μεγάλη ανοχή στα πειράγματα των ιδιοκτητών τους, καθώς τους αρέσει να γίνονται το επίκεντρο της προσοχής, όμως στην πλειονότητά τους αντιλαμβάνονται την κοροϊδία και αισθάνονται άσχημα. «Αν κάποιος θέλει να φορέσει μια στολή στο σκυλί του τα Χριστούγεννα, δεν πειράζει, όμως θα πρέπει να του τη βγάλει γρήγορα. Το ίδιο ισχύει και για τις βαφές του τριχώματος. Αν σκοπεύετε να αφήσετε το σκυλί σας να περιπλανιέται σαν ροζ κουνελάκι για μέρες, μην το κάνετε» πρόσθεσε.
Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, 1 στα 5 σκυλιά και γάτες έχει τον δικό του λογαριασμό στα social media και πάνω από το 35% έχει συνεχή παρουσία στα social media του αφεντικού του.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου