«Κωσταλέξι» για νεαρή κοπέλα στην Κορινθία - Στο... μπουντρούμι για έναν έρωτα


Επί έναν ολόκληρο χρόνο φέρονται να κρατούσαν φυλακισμένη μια νεαρή κοπέλα στο σπίτι τους σε δημοτικό διαμέρισμα του δήμου Κορινθίων οι γονείς και ο αδελφός της
Επί έναν ολόκληρο χρόνο φέρονται να κρατούσαν φυλακισμένη μια νεαρή κοπέλα στο σπίτι τους σε δημοτικό διαμέρισμα του δήμου Κορινθίων οι γονείς και ο αδελφός της, επειδή αντιδρούσαν στην ερωτική σχέση που είχε δημιουργήσει!

Στο διάστημα της καθολικής απομόνωσής της, την χτυπούσαν για να την... συνετίσουν!

Το σύγχρονο «Κωσταλέξι» αποκαλύφθηκε όταν η νεαρή κατάφερε να δραπετεύσει από το σπίτι- κρατητήριο το πρωί της Τετάρτη και να καταφύγει στην Αστυνομία, που ενημέρωσε άμεσα τον εισαγγελέα.

Ο δικαστικός λειτουργός ηγήθηκε ο ίδιος της επιχείρησης για την σύλληψη των γονέων και του αδελφού της, οι οποίοι κρατούνται και σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία με βαριές κατηγορίες για παράνομη κατακράτηση και ενδοοικογενειακή βία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το moriasnews.gr, οι γείτονες της οικογένειας είχαν υποψιαστεί ότι κάτι συνέβαινε με το κορίτσι, καθώς είχαν πάψει από καιρό να το βλέπουν, αλλά άκουγαν φωνές από το σπίτι. Ωστόσο, κανείς δεν προσπάθησε να μάθει τι γινόταν, ούτε ειδοποίησε τις αρχές για να κάνουν έρευνα. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη, για να χυθεί άπλετο φως στην περίεργη υπόθεση.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
Δείτε βίντεο:
«Κωσταλέξι» για νεαρή κοπέλα στην Κορινθία - Στο... μπουντρούμι για έναν έρωτα


Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου