Συνέλαβαν σπείρα κλεπτών στην Κόρινθο..!


Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, δέκα περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπής, στην Κόρινθο Κορινθίας και σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Κορινθίων και Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται πέντε ημεδαποί, τέσσερις άνδρες ηλικίας από 19 έως 22 ετών, καθώς και μία ανήλικη, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, που περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς τους.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της μεθοδικής και εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω, με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, κατά το χρονικό διάστημα από την 28.11.2015 έως και την 20.5.2017, στην Κόρινθο και σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Κορινθίων και Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας, είχαν διαπράξει συνολικά:

• έξι (6) περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών σε οικίες,
• δύο (2) περιπτώσεις αποπειρών κλοπής σε οικίες,
• μία (1) περίπτωση κλοπής σε κατάστημα και
• μία (1) περίπτωση κλοπής τσάντας.

Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση, είχαν αφαιρέσει χρήματα, κοσμήματα- χρυσαφικά και ηλεκτρονικές συσκευές, που η συνολική αξία τους ξεπερνά τις -9.000- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Η σχηματισθείσα δικογραφία, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, για την ταυτοποίηση των συνεργών τους και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου