Οργασμός 18 ωρών χωρίς κανένα άγγιγμα!


 Ο οργασμός τους κρατά 18 ώρες και δεν είναι... αγελάδες!
Η Μέλανι και ο Σκοτ Μακ Κλουρ από το Τέξας ισχυρίζονται πως ζουν την ύψιστη ηδονή και φτάνουν σε οργασμό, που μπορεί να διαρκέσει έως 18 ώρες, ακόμη και όταν δεν έχουν ερωτική επαφή!

Πώς καταφέρνουν και απολαμβάνουν τέτοιους θεϊκούς οργασμούς; Με οτιδήποτε, όπως διατείνονται: μ' ένα αγκάλιασμα, αναπνέοντας, χορεύοντας στη βροχή, με τη βοήθεια των καιρικών συνθηκών και, φυσικά, κάνοντας σεξ.
Ο 47χρονος Σκοτ και η 33χρονη Μέλανι συναντήθηκαν στον γάμο ενός κοινού τους φίλου πριν από εννιά χρόνια και, όπως δηλώνουν, έπειτα από οκτώ χρόνια γάμου είναι τόσο δεμένοι, ώστε, εάν είναι στην ίδια αίθουσα και ο ένας από αυτούς έχει οργασμό, έχει αυτόματα και ο άλλος, χωρίς καν να αγγιχτούν.

Γιόγκα και ενέργεια
Το κατάφεραν εντρυφώντας στην τέχνη του ταντρικού σεξ, της αρχαίας πρακτικής που βασίζεται στη γιόγκα, χρησιμοποιεί τη σεξουαλική ενέργεια και βοηθά στην επίτευξη υψηλότερων καταστάσεων συνείδησης. Ο Σκοτ άρχισε πρώτος τη μύηση στα 20 του για να ξεπεράσει το πρόβλημα της πρόωρης εκσπερμάτισης που αντιμετώπιζε και να γίνει καλύτερος εραστής.

Το ζευγάρι μυήθηκε τόσο βαθιά στην τέχνη του ταντρικού σεξ, που ίδρυσε τη σχολή Ecstatic Hearts το 2013, στην οποία οι δυο τους διδάσκουν την «τέχνη» του να μπαίνουν σε κατάσταση παρατεταμένου οργασμού, καθώς πιστεύουν ότι καθένας μπορεί να μάθει να κάνει το ίδιο, σε τρία απλά βήματα για αρχή: κάνοντας... θόρυβο (φωνές, αναστεναγμοί, όλα επιτρέπονται και είναι επιθυμητά), αναπνέοντας βαθιά και αφήνοντας τη φαντασία ελεύθερη.

Αποκαλύπτουν, δε, πως πριν από έναν μήνα κατάφεραν να γίνουν μάρτυρες του ταυτόχρονου οργασμού 12 μαθητών τους στην ίδια αίθουσα απλώς μέσω θορύβων.

Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου