Εκλογές Ενωσης: Οταν φτάσουν οι βαλίτσες...θα μιλήσουμε...!


Μπορεί να σας φαίνεται απίστευτο αλλά είναι ευρέως γνωστό ότι το μέλλον του Κορινθιακού ποδοσφαίρου, μπορεί να εξαργυρωθεί με 2-3 χιλιάρικα.
Ενώ οι εκλογές της ¨Ενωσης Ποδοσφαιρικών σωματείων είναι πλέον στην τελική ευθεία, οι παράγοντες (όχι όλοι) περιμένουν να σκάσουν μύτη απο την Αθήνα οι..."βαλίτσες" και να αρχίσουν να μοιράζονται λεφτά.
Το κόστος τους ενός πληρεξουσίου κοστολογείται στα 2.000 ευρώ και αν είναι κανένας πιο ζόρικος μπορεί να πάρει μέχρι και 5.000.
Ετσι τουλάχιστον κυκλοφορεί στην ποδοσφαιρική πιάτσα.
Και η αναβάθμιση του ποδοσφαίρου που είναι στον πάτο;
Τα νέα παιδιά που περιμένουν καλύτερες συνθήκες;
Ποιός ασχολείται με αυτά....
Το ερώτημα είναι ποιός στέλνει τις βαλίτσες, ποιός τις κουβαλά και ποιός μοιράζει σε ποιόν τι;
Για όσους δεν ασχολούτναι με το ποδόσφαιρο αυτά ακούγονται παράξενα.
Οσοι ασχολούνται ξέρουν.
Υπάρχουν δυστυχώς παράγοντες που πουλάνε φιλία και στους δύο υποψήφιους για να δούν πως θα τσιμπήσουν περισσότερα και αν είναι δυνατόν και απο τους δύο.
Ως γνωστόν το Κορινθιακό ποδόσφαιρο πάντα, απο ανέκαθεν είχε μόνο έξυπνους, ξερόλες και μάγκες, που τα καταφέρνουν.
Ενας παράγοντας που περιμένει να σωθεί με 2.000 και αδιαφορεί για το ίδιο το ποδόσφαιρο που πάει κατά διαόλου, αλήθεια τι μπορεί να προσφέρει;
 Για τους ιδεολόγους παράγοντες  που υπάρχουν  και είναι έντιμα σταθεροί στις απόψεις τους η υποψηφιότητα Γκουρβέλου παρά τον εντελως ερασιτεχνικό τρόπο που κινείται κινδυνεύει μόνο απο τους καθ' έξιν, ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΥΣ παράγοντες που μόνο κακό θα κάνουν.

60 σωματεία στην Κορινθία με περισσότερους απο 2.000 αθλητές-ποδοσφαιριστές και χιλιάδες φιλάθλους που αγαπούν τις ομάδες ιδιαίτερα των χωριών...κάθονται και κοιτάνε χωρίς να μπορούν να κάνουν τίποτα 15-20 ανθρώπους που θα αποφασίσουν για το μέλλον τους με βάση το χρώμα...της βαλίτσας...!
Ε...λοιπόν υπάρχει κάτι που να σε κάνει να είσαι έστω και ελαφρώς αισιόδοξος;;;
ΤΙΠΟΤΑ....
Street Life

Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου