Αποκλείστηκε με 2-0 απο την Καλαμάτα ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου




Η πρεμιέρα του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδας έγινε σήμερα στο Ξυλόκαστρο, όπου στις 4 το απόγευμα ο τοπικός Ηρακλής αναμετρήθηκε με την κυπελλούχο Μεσσηνίας Καλαμάτα.
Η Καλαμάτα ανώτερη σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού κέρδισε 2-0 με δύο γκόλ στο πρώτο ημίχρονο και προκρίθηκε στην επόμενη φάση.
Το γήπεδο του Ξυλοκάστρου ήταν γεμάτο απο ενθουσιώδειςΞυλοκαστρινούς.
Η ομάδα της Καλαμάτας , θα περάσει άνευ αγώνα στην επόμενη φάση, στον τελικό δηλαδή του ομίλου τον οποίο μάλιστα θα δώσει στην έδρα της. Τα άλλα ζευγάρια του ομίλου είναι ΑΟ Κατασταρίου (Ζάκυνθος)- Κεραυνός Αγ. Βασιλείου (Αχαΐα) και Α.Ο Σάμης (Κεφαλλονιά) - Πανηλειακός (Ηλεία). Αμφότερα θα διεξαχθούν επίσης σήμερα στις 3 το μεσημέρι. Οι νικητές θα παίξουν στις 12 Απριλίου μεταξύ τους σε αγώνα που θα γίνει στην έδρα του νικητή Α.Ο Κατασταρίου- Κεραυνός και στον τελικό του ομίλου, ο νικητής θα φιλοξενηθεί, όπως προαναφέραμε, από τον νικητή του αγώνα Ηρακλής Ξυλοκάστρου - Καλαμάτα.
Από εκεί και πέρα, η ομάδα που θα πάρει την πρώτη θέση στον 7ο όμιλο, θα συνεχίσει μαζί με τους υπόλοιπους 8 νικητές των ομίλων για την ανάδειξη του Κυπελλούχου Ερασιτεχνών όλης της χώρας.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου