Μακρής: "Μοναδική σκέψη για Έσπερο… η νίκη!"


Ο Δημήτρης Μακρής υποδέχεται… ως αντίπαλος τον Έσπερο Πατρών και δίνει το «σύνθημα» για μία νίκη που μπορεί να «εκτοξεύσει» τον ΚΑΟ Κορίνθου, στην προσπάθεια να προλάβει στο στόχο της απευθείας ανόδου στη Β’ Εθνική.
Το τελευταίο ίσως «χαρτί» για να μείνει στο κλαμπ των ομάδων που «κοιτάζουν» άνοδο και μπαράζ παίζει την Κυριακή ο ΚΑΟ Κορίνθου με αντίπαλο τον Έσπερο στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης. Ο κόουτς Νικητόπουλος ξεκίνησε την προετοιμασία της ομάδας για το κυριακάτικο παιχνίδι, ελπίζοντας να μην δει τους παίκτες του τόσο άστοχους όπως την Κυριακή στην Αχαγιά, γεγονός που απεικονίζεται από το πενιχρό σύνολο των 54 πόντων και ουσιαστικά ήταν ο βασικός λόγος της ήττας. Από την άλλη βέβαια, υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία στο στρατόπεδο των Κορινθίων, με τους παίκτες να ξέρουν ότι άλλα περιθώρια για εντός έδρας ήττα δεν υπάρχουν. Στο πίσω μέρος του μυαλού εξάλλου δεν είναι μόνο η νίκη, αλλά και η κάλυψη της διαφοράς της ήττας του πρώτου γύρου (-11) στην Πάτρα.
Φυσικά όλοι, διοίκηση, προπονητικό τιμ και παίκτες περιμένουν και πάλι τη βοήθεια του κόσμου της ομάδας, με τα δείγματα έως τώρα να «δηλώνουν» ότι την Κυριακή το κλειστό της Κορίνθου θα γεμίσει με τους φιλάθλους να αποτελούν για ακόμη μία φορά τον 6ο παίκτη.
Πρόσωπο του συγκεκριμένου παιχνιδιού δε μπορεί να είναι άλλο από τον Δημήτρη Μακρή, με τον Κορίνθιο παίκτη να προέρχεται από προέρχεται από 4 χρόνια παρουσίας του στον Έσπερο. Ο ίδιος, μέσω του Superbasket.gr, επιχειρεί να δώσει το «έναυσμα» για το σπουδαίο αγώνα, θεωρώντας πως αρχής γενομένης με μία νίκη στο Κλειστό της Κορίνθου, η ομάδα του μπορεί τελικά να καταφέρει να φτάσει μέχρι το στόχο της απευθείας ανόδου στη Β’ Εθνική, μέσω του 1ου ομίλου Νότου της Γ’ Εθνικής.
Ποιες είναι οι σκέψεις σου, γνωρίζοντας ότι θα υποδεχθείς μία ομάδα, που είχες υπηρετήσει για αρκετά χρόνια και είχες στηρίξει σε σπουδαίες της επιτυχίες στο παρελθόν;
Οι σκέψεις μου για το παιχνίδι με τον Έσπερο είναι απλές: Η ομάδα μας χρειάζεται την νίκη για να συνεχίσει να είναι εντός στόχου. Αυτό που με χαροποιεί ιδιαίτερα, είναι ότι θα παίξω αντίπαλος με παλιούς μου συμπαίκτες.
Η ομάδα σας έχασε την ευκαιρία να πάρει ένα σημαντικό «διπλό» στην Αχαγιά την προηγούμενη εβδομάδα, η οποία θα την έφερνε ακόμη πιο κοντά στο να «σφραγίσει» την παρουσία της στην τετράδα. Ποια στοιχεία έφταιξαν σε αυτή την ήττα;
Πιστεύω πως η απόδοσή μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε για να πάρουμε το παιχνίδι. Έχουμε δείξει, ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα από αυτό που παρουσιάσαμε κόντρα στην Αχαγιά. Η αστοχία μας επίσης έπαιξε ρόλο, αφού χάσαμε ελεύθερα σουτ που μπορούσαν να αλλάξουν την ροή του αγώνα.
Υπάρχει μπροστά σας, λοιπόν, ένα μεγάλο ντέρμπι με τον Έσπερο Πατρών, ο οποίος έρχεται με την ψυχολογία στο «ζενίθ», με την νίκη με τη Δάφνη Δαφνίου. Τι χρειάζεστε για να φτάσετε στο θετικό αποτέλεσμα;
Παίζουμε στην έδρα μας και αυτό που έχουμε να κάνουμε, είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και να παίξουμε αυτό που μπορούμε. Πιστεύω πως έτσι θα πάρουμε την νίκη που χρειαζόμαστε.
Ο ΚΑΟΚ έχασε αρκετό έδαφος ιδιαίτερα στον πρώτο γύρο, με στόχο την απευθείας άνοδο. Θεωρείς πως προλαβαίνει η ομάδα να πετύχει κάτι, που τη δεδομένη στιγμή θεωρείται ως υπέρβαση; Τι έχετε ανάγκη για να φτάσετε σε αυτήν;
Έχουν μειίει αρκετά παιχνίδια ακόμη. Πιστεύω πως προλαβαίνουμε να φτάσουμε στο στόχο μας. Είδαμε την προηγούμενη αγωνιστική, ότι όλα μπορούν να συμβούν, οπότε κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.
Πηγή
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου