Επέστρεψε ο Τσακιρίδης, «λαχτάρα» με Παβλίσεβιτς


Μετά από πέντε μήνες απουσίας, ο Αλέξανδρος Τσακιρίδης είναι έτοιμος για να ενισχύσει τον ΚΑΟ Κορίνθου στο τελείωμα της χρονιάς, ενώ αμφίβολος για τον αγώνα με την Πεύκη είναι ο Μίλος Παβλίσεβιτς.
Η μεγάλη επιστροφή αποτελεί πραγματικότητα, με τον Αλέξανδρο Τσακιρίδη να δηλώνει «παρών» για τον ΚΑΟ Κορίνθου, στην πιο δύσκολη καμπή της σεζόν, εκεί όπου θα κριθεί εάν μπορεί η ομάδα του να… προλάβει το «τρένο» της απευθείας ανόδου της Β’ Εθνικής, ή τουλάχιστον σε ποια θέση θα καταλήξει για τους επερχόμενους αγώνες κατάταξης. Ο έμπειρος σκόρερ, είχε χειρουργηθεί τον περασμένο Νοέμβριο για ρήξη μηνίσκου και μετά το σημαντικό διάστημα απουσίας του, επέστρεψε στις προπονήσεις και στα δύο τελευταία παιχνίδια με Έσπερο Πατρών και Ίκαρο Καλλιθέας, έκανε κανονικά προθέρμανση, αν και εν τέλει δε βρέθηκε στη δωδεκάδα.
Τα νέα, πάντως, για τον Τάσο Νικητόπουλο δεν είναι απολύτως θετικά, καθώς ο Μίλος Παβλίσεβιτς τραυματίστηκε στο γόνατό του, στην αναμέτρηση με τον Ίκαρο (19/3), όπου οι Κορίνθιοι πήραν άλλο ένα σημαντικό «διπλό». Η κατάσταση του πολύπειρου φόργουορντ, όμως, δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία, αν και ο ίδιος παραμένει εν αμφιβόλω για το αν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Πεύκη την προσεχή Κυριακή (26/3), με τον προπονητή του να σκέφτεται ενδεχομένως την προφύλαξή του. Στην περίπτωση αυτή, καθίσταται πιθανή και η πρώτη συμμετοχή του Τσακιρίδη, ύστερα από πολύ καιρό
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου