Πότε έρχεται η ολοκαίνουργια Mercedes GLA;


Πριν μερικές μέρες σας αποκαλύψαμε την ανανεωμένη εκδοχή της GLA, που παρουσιάστηκε στην έκθεση του Ντιτρόιτ.
Η δεύτερη γενιά του μικρομεσαίου πολυτελούς crossover της Mercedes θα κάνει την εμφάνισή της το 2019, με τη νέα GLA να αποκτά μια άκρως εκλεπτυσμένη σιλουέτα.

Πριν μερικές μέρες σας αποκαλύψαμε την ανανεωμένη εκδοχή της GLA, που παρουσιάστηκε στην έκθεση του Ντιτρόιτ. Όπως όλα δείχνουν, η υπάρχουσα γενιά θα παραμείνει στην αγορά έως το 2019, καθώς τότε η Mercedes έχει προγραμματίσει το λανσάρισμα της δεύτερης γενιάς του μοντέλου, το οποίο βρίσκεται σε φάση εξέλιξης και δοκιμών.

Από τις πρώτες ηλεκτρονικά επεξεργασμένες κατασκοπευτικές εικόνες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, φαίνεται ότι η νέα GLA θα έχει ακόμη πιο δυναμική εμφάνιση με περισσότερα off road χαρακτηριστικά. Επίσης, η Mercedes θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην ποιότητα και σε τεχνολογίες μείωσης της κατανάλωσης και των ρύπων. Για τον σκοπό αυτό στη γκάμα του μοντέλου θα προστεθεί και μια plug-in υβριδική έκδοση. Το μοντέλο θα είναι προσθιοκίνητο στη βασική του έκδοση, όπως συμβαίνει και τώρα, και προαιρετικά θα εξοπλίζεται με σύστημα τετρακίνησης  4MATIC.

Ακόμα δεν είναι σίγουρο αν θα υπάρχει ο μικρό 1,5 diesel κινητήρας, που υπάρχει στην υπάρχουσα έκδοση. Στην γκάμα όμως θα δώσει το παρόν ο 1,6 υπερτροφοδοτούμενος βενζίνης με τους 122 ίππους. Στην κορυφή της γκάμας θα υπάρχει η έκδοση AMG με τον 2λιτρο κινητήρα στην έκδοση GLA45 AMG, με την ισχύ της να ξεπερνά τους 400 ίππους. Θυμίζουμε ότι πάνω στο συγκεκριμένο μηχανικό σύνολο εργάζεται ήδη το τμήμα AMG.

Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου