Μαντάς: Να παρέμβει ο εισαγγελέας στη λίμνη Βουλιαγμένης


Με μία σκληρή ανακοίνωση σε όσους προσπαθούν να υποβαθμίσουν την λίμνη της Βουλιαγμένης ο επιχειρηματίας κ.Βασίλης Μαντάς υπερασπίζεται την ποιότητα των νερών της λίμνης αλλά και των επιχειρήσεων.
Ο μοναδικός άνθρωπος που επενδύει στην περιοχή του Λουτρακίου,με έγγραφα αποδεικνύει,ότι η λίμνη είναι καθαρή και ζητά την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών.
Στην επιστολή του αναφέρει:
Με ανακοίνωσή του, ο νεοσύστατος "Περιβαλλοντικός" Σύλλογος της λίμνης Ηραίου Βουλιαγμένης ισχυρίστηκε ότι οχετοί ακαθαρσιών εκβάλουν στη Λίμνη μολύνοντας το νερό και ότι υπάρχουν κίνδυνοι για τη Δημόσια Υγεία...
Εκτός από ιδιωτικές αναλύσεις και η πλέον αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, η Ειδική Γραμματεία Υδάτων, μηνιαίως (!) ελέγχει το νερό της Λίμνης. Όλες οι μηνιαίες αναλύσεις είναι ......
στη διάθεση του καθενός και είναι όλες ίδιες.
Για να καταλάβει και ο κόσμος, οι ελεγκτές χωρίζουν σε 4 κατηγορίες τις αναλύσεις των νερών:
1 - Εξαιρετική ποιότητα
2- Καλή ποιότητα
3- Επαρκής ποιότητα
4 - Ανεπαρκής ποιότητα

ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.
ΟΛΕΣ!!!
Κάτι που αποδεικνύεται και αναγράφεται στα παρακάτω έγγραφα:
Θα πρέπει, ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Λίμνης και η Δημοτική Αρχή να πρωτοστατήσουν ώστε ο Εισαγγελέας να καλέσει τους συκοφάντες για να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη για το κακό που έκαναν στον τόπο δυσφημώντας Δήμο, σπίτια, επιχειρήσεις, εργαζόμενους και οικογένειες.

Βασίλης Μαντάς
 
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου