Σκόρπισε το Ζευγολατιό η Παναχαϊκή 5-0


Καταρχάς η μεγάλη Παναχαϊκή σκόρπισε 5-0 το αδύναμο Ζευγολατιό στην Αγυιά και παίζει πάντα μόνο της για την Β’ Εθνική κατηγορία, καθώς σήμερα η Ερμιονίδα είχε το ρεπό της και έτσι έμεινε και άλλο πίσω στην βαθμολογία.
Ήττες κυριολεκτικά ΣΟΚ για Παναργρειακό στο Άργος με σκορ μάλιστα 0-3 από τον Αστέρα Αμαλιάδας και πλέον μόνος τελευταίος (!) στην βαθμολογία, ενώ και ο Τσικλητήρας Πύλου, μετά από ένα δραματικό ματς, έχασε στην Μεσσηνία με 1-2 από τον πολύπειρο Φωστήρα και να σύννεφα μαζεύονται πια και στην ομάδα του Νίκου Κακαλέτρη, μια ομάδα όμως απλήρωτη ενώ και 3 σχεδόν μήνες!!!
Μεγάλη - τεράστια επιτυχία του φορμαρισμένου Λουτρακίου, με σκορ 2-1 επί της φορμαρισμένης (υποτίθεται τουλάχιστον) Αχαϊκής, ένα τρίποντο ελπίδας και σωτηρίας για τον πάντα μαχητικό και φιλότιμο ΑΟΛ!
Ο Παναρκαδικός και ο Αιολικός 1-1 σε ένα παντελώς αδιάφορο βαθμολογικά ματς στην Τρίπολη, που ξεκίνησε στη μία το μεσημέρι, η Μεγαλόπολη έχασε (ευτυχώς για Πύλο και Άργος) στη Βάρδα με 2-0 μάλιστα από τον τοπικό ΠΑΟΒ, ενώ τέλος, Χαλκίδα και ΘήΒα στο 1-1, ένα αποτέλεσμα που βόλευε όπως φαίνετια και τους δύο "μονομάχους"¨του πορθμού.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Παναρκαδικός - Αιολικός 1-1
Παναχαϊκή - ΑΟ Ζευγολατιού 5-0
Παναργειακός - Αστέρας Αμαλιάδας 0-3
ΠΑΟ Βάρδας - Δόξα Μεγαλόπολης 2-0
Α.Ο. Λουτράκι - Αχαϊκή 2-1
Τσικλητήρας Πύλου - Φωστήρας 1-2
Χαλκίδα - ΑΟ Θήβα 1-1
Ρεπο: Eρμιονιδα.

 Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ



ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉ – 20η
Αιολικός - Αστέρας Αμαλιάδας
ΑΟ Ζευγολατιού - ΠΑΟ Λουτρακίου
ΑΟ Θήβα - Ερµιονίδα
Αχαϊκή - Παναρκαδικός
Δόξα Μεγαλόπολης - Παναχαΐκή
ΠΑΟ Βάρδας - Τσικλητήρας Πύλου
Φωστήρας - Χαλκίδα
Ρεπο: Παναργειακός
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου