Αυξημένος ο τζίρος στο λιανικό εμπόριο τον Νοέμβριο


Συνεχίστηκε και τον Οκτώβριο η αύξηση του τζίρου στο Λιανικό Εμπόριο, σύμφωνα με τα προσωρινά και διορθωμένα, ως προς τον αριθμό εργάσιμων ημερών τυπικού μήνα ίσης χρονικής διάρκειας, στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής.

Συγκεκριμένα, ο Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών, ενισχύθηκε κατά 1,3% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Οκτωβρίου 2015, ενώ έναντι του αντίστοιχου δείκτη του Σεπτεμβρίου 2016 σημείωσε οριακή βελτίωση κατά 0,1%.

Το ίδιο διάστημα, ο Γενικός Δείκτης Όγκου σημείωσε άνοδο κατά 2,4% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Οκτωβρίου 2015, ενώ σε σχέση με τον δείκτη του Σεπτεμβρίου 2016 ενισχύθηκε οριακά κατά 0,1%.

Σε ότι αφορά τον Εποχικά Διορθωμένο (ως προς την επίδραση εποχικών γεγονότων, π.χ. έναρξη σχολικής περιόδου, εορτές, τουριστική περίοδος κ.λπ.) Γενικό Δείκτη Κύκλου Εργασιών του Οκτωβρίου 2016, αυξήθηκε κατά 0,4% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Σεπτεμβρίου 2016.

Τέλος, ο Εποχικά Διορθωμένος Γενικός Δείκτης Όγκου, τον Οκτώβριο 2016, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Σεπτεμβρίου 2016 ενισχύθηκε κατά 0,5%.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου