Τριπλό “χτύπημα” απο την Κόρινθος '06


Σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις πραγματοποίησε η Κόρινθος ’06, στην προσπάθεια που κάνει για να δυναμώσει κι άλλο το ροστερ της ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας, με τον μοναδικό στόχο να είναι η άνοδος.
Ο Δημήτρης Μαυρέλης, ένας από τους στυλοβάτες της μεγάλης πορείας του ΑΟ Λουτρακίου τα τελευταία χρόνια, θα φοράει στο εξής τη φανέλα της Κορίνθου ’06. Οι άνθρωποι της ομάδας με αστραπιαίες κινήσεις και αφού ανακοινώθηκε ότι ο 32χρονος και εκ των αρχηγών του ΑΟΛ έμεινε ελεύθερος, δεν έχασαν την ευκαιρία και έκλεισαν τον έμπειρο μέσο – αμυντικό που αναμένεται να προσφέρει λύσεις και επιπλέον ποιότητα στο ρόστερ του Σταύρου Μπινιάρη.

Η διοίκηση του συλλόγου ενέταξε στο δυναμικό της ακόμη έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή, τον 23χρονο Ιερόθεο Μαζιώτη, που αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής και έχει φορέσει την φανέλα συλλόγων όπως ο Βύζαντας Μεγάρων, Πλατανιά, Πανηλειακού και Ένωσης Ερμιωνίδας. Αναμφίβολα πρόκειται για αθλητή με σημαντικές παρουσίες από τις εθνικές κατηγορίες που αναμένεται να βοηθήσει τον σύλλογο στην προσπάθεια που κάνει για να πραγματοποιήσει τους στόχους της.

Ο 20χρονος Κώστας Καρβέλης θα είναι ένας ακόμη αθλητής που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κόρινθο ’06. Αφού έλυσε τη συνεργασία του με τον ΑΟ Ζευγολατιού έρχεται να προσθέσει νιάτα και ταλέντο στο ροστερ των Κορίνθιων.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου