HI-TECH κούκλες του σεξ στην Ελλάδα...!


DS Doll sweet (γλυκιά κούκλα αγάπης) είναι η ιαπωνική εταιρία που κατασκευάζει ρεαλιστικά γυναικεία σώματα από ιατρική σιλικόνη. Το εργοστάσιό της βρίσκεται στο Dalian της Κίνας και ο Αλέξανδρος Μαντάς (φωτό δεξιά) είναι ο αντιπρόσωπός της στην Ελλάδα (wobdan.wix.com/dsdollhellas).

Οπως αποκαλύπτει ο ίδιος μιλώντας στην «Espresso», φροντίζει οι παραγγελίες να φτάσουν στο εργοστάσιο και, όταν είναι έτοιμες, να παραλάβει το ειδικό προϊόν για λογαριασμό των πελατών του: «Οι κούκλες είναι ιδιαίτερες, γιατί μιμούνται την αίσθηση στην αφή του ανθρώπινου σώματος. Κατασκευάζονται μέχρι 1,70 ύψος και βάρος έως και 45 κιλά.

Σαν αληθινές

Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει τα ρούχα, το χτένισμα, το κούρεμα, το μακιγιάζ, όπως θα έκανε σε ένα πραγματικό μοντέλο, όπως επίσης το σχήμα και το χρώμα των ματιών, το μέγεθος του στήθους, των οπισθίων, της ρόγας, το χρώμα νυχιών. Φτιάχνει δηλαδή μια γυναίκα όπως εκείνος την έχει φανταστεί».

Χάρη στον γαλβανισμένο μεταλλικό σκελετό τους, οι κούκλες του σεξ προσφέρουν πολλές επιλογές και μπορούν να κινηθούν ελεύθερα σε διάφορες πόζες. Οι κούκλες είναι σαν αληθινές. Το κεφάλι τους κινείται, η γλώσσα περιστρέφεται, στο κάτω μέρος του σώματος η ανατομία είναι ακριβής με εκείνη μιας γυναίκας, ενώ υπάρχει και τεχνική λειτουργία. Εσωτερικά γεμίζουν με σφουγγάρι PU, καλυμμένο με δέρμα υψηλής ποιότητας.

«Πρόκειται για έργα τέχνης που δημιουργούνται από επαγγελματίες γλύπτες, μηχανικούς και καλλιτέχνες. Η αίσθηση που δημιουργείται με την αφή του δέρματος είναι μαλακή, εύκαμπτη, κοντά στην πραγματικότητα. Υπάρχει επιλογή 18 διαφορετικών προσώπων. Από την ώρα της παραγγελίας, μέσα σε 15 με 20 μέρες οι πελάτες τις έχουν στα χέρια τους. Η εταιρία αυτή επενδύει στην έρευνα και την ανάπτυξη πολλά χρήματα κάθε χρόνο, ιδίως στην ανακάλυψη νέων προϊόντων, και το συγκεκριμένο διάστημα δουλεύει πάνω στην κατασκευή τεχνητής νοημοσύνης και μηχανικής σκελετού» τονίζει ο κ. Μαντάς.


Από 5.000 ευρώ

Στην Ευρώπη δεν έχει ανοίξει αντίστοιχο εργοστάσιο παραγωγής. Ετσι ο κ. Μαντάς απευθύνθηκε στην κινεζική βιομηχανία, προκειμένου να εισάγει τις «κούκλες αγάπης». Στην ελληνική αγορά δεν υπάρχει αντίστοιχο προϊόν στα sex shops, τα οποία πωλούν τις κλασικές φουσκωτές πλαστικές κούκλες ή το κάτω [Η Τζούλια Αλεξανδράτου] μόνο μέρος του σώματος, το οποίο είναι, όπως το χαρακτηρίζει, εντελώς αντιερωτικό. «Εχουν ζήτηση σε όλη την Ελλάδα, σε μεγάλες πόλεις αλλά και σε χωριά. Συνήθως τις αγοράζουν άνθρωποι που έχουν οικονομικό εύρος, καθώς το κόστος τους φτάνει στα 5.000 ευρώ. Αν θελήσουν κάτι πιο εξεζητημένο ή μια κούκλα μοναδική, σίγουρα η τιμή ανεβαίνει. Η τελευταία μας παραγγελία κόστισε 14.000 ευρώ» μας λέει.

Η τρέλα για την Αλεξανδράτου και τα δωράκια

Για την απόκτηση μιας τέτοιας «συντρόφου» κάποιοι κάνουν... αιματηρή οικονομία -καθώς πωλούνται σε τιμή μεταχειρισμένων αυτοκινήτων (!)-, όπως ένας πωλητής, που κατάφερε να κάνει δικό του το αντικείμενο του πόθου του. «Υπάρχουν διάφορες περιπτώσεις πελατών. Δύο φίλοι την αγόρασαν μαζί, ενώ ένας φωτογράφος την ήθελε για μοντέλο» λέει ο Αλέξανδρος Μαντάς. Η πιο εξτρίμ παραγγελία του; Ενας άνδρας από την περιφέρεια τού ζήτησε μια κούκλα που να μοιάζει στην Τζούλια Αλεξανδράτου! Και επειδή το κόστος είναι πολύ υψηλό, έχει βάλει στόχο να μαζέψει το μεγάλο αυτό ποσό για να αποκτήσει, έστω και από σιλικόνη, το μοντέλο των ονείρων του.

«Τις πλένουν και τις μακιγιάρουν»


Ωστόσο, όπως εξηγεί ο κ. Μαντάς, υπάρχουν και φορές που πραγματικά αυτού του είδους το αντικείμενο αποτελεί ανακούφιση για πολλούς ανθρώπους με θέματα υγείας: «Είχα μια παραγγελία από έναν κύριο που είχε κινητικά προβλήματα. Επίσης, μια μητέρα εδώ στην Ελλάδα την αγόρασε για τον γιο της, ο οποίος είναι παραπληγικός. Οπως καταλαβαίνετε, η ύπαρξη μιας τέτοιας κατασκευής δεν ικανοποιεί τις ερωτικές ορέξεις μόνο αλλά υποκαθιστά και την ανάγκη επικοινωνίας αλλά και επαφής με μια γυναίκα, όταν αυτό δεν είναι εφικτό».

Και, όπως επισημαίνει, πολλοί άνθρωποι δεν χρησιμοποιούν τις κούκλες σαν ένα «στεγνό» εργαλείο σεξ. Είναι κάτι... παραπάνω: κάνουν παρέα, τις ντύνουν, τις πλένουν, τις μακιγιάρουν, τους μιλούν. Ενας κύριος με ρώτησε το νούμερο παπουτσιών και των εσωρούχων που φοράει για να της αγοράσει δωράκια πριν έρθει η κούκλα! Θέλουν να τους βάζουν καλσόν, τακούνια, εσώρουχα. Είναι πιο σέξι. Οι άνθρωποι που τις αγοράζουν δεν θέλουν να εμφανίζονται επώνυμα. Ετσι, τις
παραγγέλνουν είτε μέσω κάποιας εταιρίας είτε μέσω εμού».


Star του Χόλιγουντ και ανδρικά μοντέλα για τις μοναχικές κυρίες


Οι Κινέζοι είναι λαός απομονωμένος και μοναχικός, και ο αριθμός των αυτοκτονιών είναι μεγάλος. «Ετσι ξεκίνησε η κατασκευή ενός τέτοιου προϊόντος. Εκεί, οι ενδιαφερόμενοι έχουν άμεση πρόσβαση, βλέπουν από κοντά και επιλέγουν την παραγγελία τους. Είναι μια ανερχόμενη βιομηχανία. Δεν είναι τυχαίο ότι η DS Doll Sweet πουλάει κούκλες σε όλον τον κόσμο» εξηγεί ο κ. Μαντάς.

Εκτός από γυναίκες, οι Κινέζοι φέτος προχώρησαν και στην κατασκευή ενός ανδρικού προσομοιώματος για να ικανοποιήσουν και τις μοναχικές κυρίες. Υπάρχουν, επίσης, κούκλες που λειτουργούν με τηλεκοντρόλ. Βγάζουν φωνές και θερμαίνεται το σώμα τους.

Πάντως, οι Αμερικανοί είναι ακόμη πιο προχωρημένοι στον τομέα αυτόν, καθώς αναλαμβάνουν να φτιάξουν τέτοιου είδους ερωτικά αντικείμενα κατ' εικόνα και ομοίωση των σταρ του Χόλιγουντ. Βέβαια, σε αυτή την περίπτωση το κόστος φτάνει τα 10.000 έως 12.000 δολάρια.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου