Κόρινθος: Σοβαρά επεισόδια στο κλειστό-παίκτης δάγκωσε την μύτη αντιπάλου!!!!


Διακοπή υπήρξε στην αναμέτρηση του ΚΑΟ Κορίνθου με την  Ένωση Ιλίου, καθώς περίπου στο 32’ και με το σκορ να είναι 50-39, ο Κωνσταντίνου και ο Σκαλωμένος λογομάχησαν, με τον δεύτερο να δαγκώνει τον πρώτο στη μύτη και στη συνέχεια πιάστηκαν στα χέρια.
Ο πάγκος της Ένωσης Ιλίου μπήκε στο παρκέ, ενώ χάρης στη παρέμβαση του κόουτς Βουρνά δεν ακολούθησαν και οι παίκτες της Κορίνθου. Στη συνέχεια προκλήθηκε γενική σύρραξη, που διέκοψε τον αγώνα, με τους οπαδούς του ΚΑΟΚ να μπαίνουν στο γήπεδο και ένας από αυτούς να χτυπά στο πρόσωπο τον Φουντά, ο οποίος στη συνέχεια οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις.
 Όλα αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα οι διαιτητές να αποφασίσουν την εκκένωση του γηπέδου.Από το παιχνίδι αποβλήθηκαν 5 παίκτες της Ένωσης Ιλίου και 2 του ΚΑΟ Κορίνθου. 
Ο λόγος για τους Πανουσόπουλο, Αρχιμανδρίτη, Στρατομήτρο και Σκαλωμένο από την φιλοξενούμενη ομάδα και τους Μακρή και Δανιήλ από τους γηπεδούχους. 
Να σημειώσουμε ότι ο Δανιήλ αποβλήθηκε ουσιαστικά κατά λάθος καθώς οι διαιτητές τον μπέρδεψαν με τον Κωνσταντίνου μιας και ο ένας έχει στη φανέλα του τον αριθμό 15 και ο άλλος το 5.
Μετά από την διακοπή και τις αποβολές η αναμέτρηση ξεκίνησε και πάλι, με τους γηπεδούχους να παίρνουν δύσκολα τη νίκη με σκορ 60-59.
Πηγή

Θεωρήσαμε υποχρέωση να δημοσιεύσουμε και το παρακάτω σχόλιο για τα επεισόδια.
Πάνος Μίσιος ·

Επειδή και εγώ ήμουν εκεί αμφισβητώ τα λεγόμενα σου ευθέως. Διαπληκτισμός θεωρείται η έντονη λογομαχία και μόνο αυτή. Όχι τα δαγκώματα και οι γροθιές. Το 7 π.χ. της Ένωσης Ιλίου λειτούργησε πυροσβεστικά θες να μου πεις και επιτέθηκε στο 5 της Κορίνθου απο πίσω(!!!) κιόλας; Σε ένα ματς που ξέφυγε από τον έλεγχο της διαιτητικής δυάδας προς το τέλος του 3ου και τις αρχές του 4ου δεκαλέπτου, ξεσηκώνοντας τον κόσμο ενός γεμάτου κλειστού, που δεν έχει προκαλέσει το παραμικρό πρόβλημα φέτος.
Υ.Γ: Εννοείται πως καταδικάζω μαζί με τον υγιή φίλαθλο κόσμο της Κορίνθου τις κατάπτυστες ενέργειες μεμονομένων οπαδών.
Υ.Γ 2: Θεώρησα υποχρέωση μου να σου απαντήσω, γιατι θα έμενε μόνο η άποψη της μιας πλευράς κάτω από το κείμενο.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου