Γιατί οι Κορίνθιοι βλέπουν μπάσκετ και βόλευ και όχι ποδόσφαιρο;

Χθες το απόγευμα η ομάδα μπάσκετ της Κορίνθου ο ΚΑΟΚ έπαιξε στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής στο κλειστό γυμναστήριο της Κορίνθου.
Στην εξέδρα του γηπέδου βρέθηκαν 400 φίλαθλοι περίπου.
Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και όταν παίζει στην Κόρινθο η γυναικεία ομάδα βόλευ του ΑΣΠ Κόρινθος.
Το κλειστό είναι πλέον μικρό για να χωρέσει τον κόσμο της Κορίνθου.
Την ίδια στιγμή o βασιλιάς των σπόρ το ποδόσφαιρο με το ζόρι μαζεύει σε ένα κανονικό αγώνα πρωταθλήματος στην Κόρινθο 50-100 φιλάθλους άντε 150...!
Ποιός είναι ο λόγος;
Τόσο το Κορινθιακό μπάσκετ όσο και το βόλευ δεν έχουν ποτέ δημιουργήσει σκάνδαλα.
Οι παράγοντες που ασχολούνται με τις ομάδες το κάνουν απο αγάπη για τα αθλήματα και δεν έχουν να διαχειριστούν λεφτά, χορηγίες και συμφέροντα.
Το κάνουν απλά γιατί το γουστάρουν και δεν κερδίζουν δημοσιότητα ή "δύναμη".!
Τα πληρώνουν όλα απο την τσέπη τους.
Μην το κρύβουμαι είναι άλλου είδους παράγοντες και έχουν άλλη φιλοσοφία, για αυτό και ο κόσμος τους εκτιμά και με την παρουσία του στηρίζει το άθλημα και τις ομάδες της Κορίνθου.
ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ δεν είναι και το γεγονός ότι στην εξέδρα του κλειστού πάνε γυναίκες και παιδιά κάτι που δεν συμβαίνει στο ποδόσφαιρο.
Μπορεί να ακούγεται παράδοξο αλλά είναι αληθινό.
Η απαξίωση του Κορινθιακού ποδοσφαίρου είναι σε όλα τα επίπεδα.
 Την στιγμή που το άλλοτε κραταιό ποδόσφαιρο μας μοιράζεται την φτώχεια και την μιζέρια το μπάσκετ και το βόλευ θριαμβεύουν.
Αν τα λεφτά που πέφτουν στην Κόρινθο στο ποδόσφαιρο έπεφταν τα μισά στον ΚΑΟΚ θα έπαιζε με άνεση στην Α2 εθνική κατηγορία, το ίδιο και ο ΑΣΠ.
Και για όσους βλέπουν μπροστά αυτό είναι θέμα χρόνου να συμβεί.
Ο κόσμος αηδίασε με τα σκάνδαλα, τους ανερμάτιστους παράγοντες, τα παρασκήνια, την αθλιότητα που βγάζουν οι "επαγγελματίες" του Κορινθιακού ποδοσφαίρου που βλέπουν μόνο την τσέπη τους και έχει στραφεί στα αθλήματα που συνήθως κερδίζει ο καλύτερος και όχι οι παράγκες, οι συνομωσίες και οι τυχάρπαστοι...!
Για αυτό είναι πλέον μικρό το κλειστό της Κορίνθου για τον ΚΑΟΚ και τον ΑΣΠ.!

Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου