Το παλτό που δένει στη μέση είναι τάση


Δεν υπάρχει πιο «ασφαλής» στιλιστική επιλογή από ένα μοδάτο παλτό σε ουδέτερη (μπεζ, μαύρο, καφέ, λευκό) ή πιο έντονη απόχρωση.
Όσο κι αν η μόδα αλλάζει, όσο κι οι τάσεις της έρχονται και παρέρχονται, κάποια κομμάτια θα παραμένουν ψηλά στις προτιμήσεις. Ένα παλτό συνοδεύει ιδανικά τις εμφανίσεις μας τις κρύες ημέρες, από το πρωί μέχρι το βράδυ, στην δουλειά, στην βόλτα, στην βραδινή έξοδο. Οι παραλλαγές του πολλές, οι τρόποι με τους οποίους μπορούμε να το φορέσουμε πολλαπλές και με ιδιαίτερο στιλιστικό ενδιαφέρον. Ένα παλτό που τον φετινό χειμώνα κερδίζει συνεχώς έδαφος είναι το robe coat. Ένα παλτό που έχει αγκαλιάσει το σώμα πολλών εκπροσώπων του διεθνούς star system και εντυπωσιάζει.
Άνετο και ζεστό, βολικό, δένει στην μέση και αυτή είναι και η ιδιαιτερότητά του. Κate Middleton, Gigi Hadid, Kim Kardashian, Jessica Alba και πολλές ακόμα το έχουν φορέσει σε δημόσιες εμφανίσεις τους. Ένα λευκό ή μαύρο robe coat (συνδυασμένο με leggings και booties) δεν μπορεί παρά να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση και να δημιουργήσει ένα πολύ stylish outfit. Το robe coat προσαρμόζεται στο σώμα σας και η ζώνη του είναι εκείνη που το κάνει να ξεχωρίζει.
Μπορείτε ακόμα να δώσετε έμφαση στα κουμπιά του και να γίνει ακόμα πιο ιδιαίτερο. Fashion bloggers και fashionistas από όλο τον κόσμο το θεωρούν μια άψογη επιλογή για τους χειμερινούς μήνες και δεν έχετε παρά να το εντάξετε στις επιλογές σας.
Στιλιστικά tips
1) Φόρεσε το robe coat σε όποια απόχρωση (ουδέτερη ή εκκεντρική) θέλεις. Αν έχεις prints, καλό θα ήταν να συνδυαστεί με κάποιο σύνολο σε πιο διακριτική απόχρωση ώστε το στιλιστικό αποτέλεσμα να έχει ομοιομορφία.
2) Μπορείς να το συνδυάσεις με όποιο κομμάτι θέλεις: φούστα, φόρεμα, παντελόνι. Έτσι κι αλλιώς, στη συνολική σου εικόνα αυτό που πιο πολύ θα κεντρίσει το ενδιαφέρον θα είναι το robe coat!
3) Μπορεί να συνδυαστεί με booties, με ψηλοτάκουνες γόβες, με ψηλές μπότες ή με flats.
4) Mπορείς ακόμα και να μην το δέσεις.
5) Μπορεί να είναι πολύ μακρύ σε μήκος (Ultra-long robe coats)
Πώς να το φορέσεις
1) Φόρεσέ το σε ουδέτερη απόχρωση
2) Φόρεσέ το με booties ή ψηλές μπότες
3) Mια ακόμα κατηγορία είναι τα silk roab coats
4) Φόρεσέ το με κοντό φόρεμα
5) Φόρεσέ το σε πιο έντονη απόχρωση
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου