Εκλογές Ενωσης: Πολύ χρήμα και πολλά παρασκήνια...!


Το Street life,θα λέει τα πράγματα με το όνομα τους και όχι με αοριστίες, σενάρια και αφορισμούς και στο ποδόσφαιρο.
Το Κορινθιακό ποδόσφαιρο είναι μία ενεργή οικογένεια με περισσότερα απο 5.000 μέλη και πρέπει να ξέρει την αλήθεια χωρίς υπεκφυγές.
Εκλογές στην Ενωση Ποδοσφαιρικών σωματείων Κορινθίας.
Η Ενωση είναι πολύ κρίσιμη για τις εκλογές στην ΕΠΟ του καλοκαιριού και θεωρείται προπύργιο για την διοίκηση που μέχρι σήμερα την ελέγχει.
Εξίσου σημαντική είναι όμως και για το μπλόκ της αντιπολίτευσης που για να μην κρυβόμαστε έχουν συγκροτήσει ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και άλλες μεγάλες ομάδες.
Aν η αντιπολίτευση κερδίσει την Κορινθία έχει ψυχολογικό πλεονέκτημα και για την ΕΠΟ..!

ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΥΣ
Για να μην είναι κανένας ανυποψίαστος στις προηγούμενες εκλογές που είχαν μόνο τοπική σημασία έπεσαν αρκετά πολλά χρήματα σε αρκετές απο τις  60 περίπου ομάδες που ψηφίζουν με την μορφή χορηγιών και έτσι δημιουργήθηκε ένθεν και ένθεν το αποτέλεσμα.
Σκεφτείτε τώρα που η Ενωση Κορινθίας ενδιαφέρει όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα τους μεγάλους του ποδοσφαίρου τι θα συμβεί.
Δυστυχώς και δεν μπορεί κανείς να το διαψεύσει αυτό πολλά σωματεία θα ψηφίσουν με γνώμονα την χορηγία..!
Στις επερχόμενες εκλογές θα ψηφίσουν και πάλι περίπου 60 σωματεία.
Απο αυτά τα 30 είναι στον Μητροπολιτικό δήμο της Κορίνθου και απο μόνα τους μπορούν να βγάλουν τον πρόεδρο της Ενωσης Κορινθίας.
Αλλά είπαμε δεν μετρά και πολύ αυτό. Αυτό που μετρά είναι ποιός θα έχει το χρήμα και θα το ρίξει την κατάλληλη στιγμή..!
Χωρίς μπάτζετ δεν παίρνεις παραπάνω απο 10 ομάδες και αυτές με το ζόρι.

Η "ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ" ΑΝ ΕΝΩΘΕΙ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ
Οι δυνάμεις λοιπόν της "αντιπολίτευσης" αυτή την στιγμή είναι σαφώς υπέρτερες των δυνάμεων του κ.Τσιχριτζή αλλά είναι σκόρπιες λόγω φιλοδοξιών  και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και ισχυρή προσωπικότητα για να μαζευτούν και να κερδίσουν.
Το έχουμε ξαναγράψει ότι τα ονόματα που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την ώρα είναι οι κκ. Φάνης Σιττές, Γιάννης Σουρτζής, (ακούγεται) Στάθης Γκουρβέλος,θετικός είναι και ο κ.Παναγιώτης Λαμπρινός και κάποιοι κάνουν λόγο για μία νέα υποψηφιότητα έκπληξη, που κυοφορείται.
Μία πολύ σοβαρή προσπάθεια αθόρυβα κάνει κορυφαίος ποδοσφαιρικός παράγοντας του νομού με πανελλήνια αναγνώριση να κρατήσει ενωμένες τις δυνάμεις αυτές και να τις οδηγήσει με μία κοινή υποψηφιότητα στις κάλπες και να εξασφαλιστεί η νίκη.
Μία τέτοια υποψηφιότητα αυτή την στιγμή είναι του γιατρού-δερματολόγου κ.Στάθη Γκουρβέλου αλλά ο ίδιος δείχνει αναποφάσιστος.!
Αν κερδίσει η "αντιπολίτευση" θα έρθουν τα πάνω-κάτω στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο και είναι δεδομένο ότι θα ξεκινήσει  μία νέα ημέρα.
Πολλές απο τις σημερινές παθογένειες θα εξαφανιστούν απο το βράδυ των εκλογών.!
Το Street life έχει απόλυτο και έγκυρο ρεπορτάζ για όσα συμβαίνουν στα παρασκήνια των εκλογών και καθημερινά θα σας ενημερώνει με ονοματεπώνυμα...!!!!

ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ VS ΔΟΥΡΟΥ-ΓΚΡΟΥΤΣΗ
Και πάμε και σε ένα καυτό θέμα.
Τι θα κάνουν οι τρείς κορυφαίοι Κορίνθιοι διαιτητές κκ. Δούρος, Γκρούτσης και Δασκαλόπουλος;
Μην ακούτε τα περί μη εμπλοκής και τα περί ανεξαρτησίας κλπ.
Αυτά είναι για να έχουμε κάτι να λέμε.
Δούρος και Γκρούτσης λοιπόν θα στοιχηθούν με τον Τσιχριτζή και ο Δασκαλόπουλος μόνος του θα δώσει ένα πολύ δύσκολο αγώνα για την "αντιπολίτευση".!
Αυτή η μάχη έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον και θα κρίνει εν πολλοίς και την επόμενη μέρα της Κορινθιακής διαιτησίας που είναι σε τέλμα...!
Επονται τα πιο καυτά...!
Δεκέμβριος 2016
Street life


Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου