Ποινικοί και όχι τρομοκράτες στους Αγίους Θεοδώρους


Ποινικούς και όχι τρομοκράτες «βλέπουν» υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. πίσω από την ληστεία σε υποκατάστημα τραπέζης στους Αγίους Θεοδώρους, που είχε σημειωθεί στις 30 Νοεμβρίου 2016.
Τρεις δράστες είχαν εισβάλλει με όπλα στην τράπεζα και είχαν αποσπάσει το ποσό των 4.000 ευρώ.

Ωστόσο, η ληστεία είχε προκαλέσει μεγάλο προβληματισμό στην ΕΛ.ΑΣ. και είχε ενημερωθεί και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, καθώς υπήρχαν υπόνοιες ότι οι δράστες προέρχονταν από τον χώρο της τρομοκρατίας.

Οι ληστές φορούσαν αποκριάτικες μάσκες και καμπαρτίνες και κατά τη διαφυγή τους είχαν ανοίξει πυρ εναντίον των αστυνομικών, ενώ είχαν κάψει και το όχημα, ένα VW τύπου Golf, για να για να εξαφανίσουν γενετικό υλικό και δακτυλικά αποτυπώματα.

Αυτές οι κινήσεις είχαν βάλει σε υποψίες τους επικεφαλής των ερευνών, ωστόσο, μετά την εξέταση των βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής εκτιμούν ότι οι δράστες είναι «έμπειροι» ποινικοί, που δεν κατάφεραν να φύγουν με μεγάλη λεία από την τράπεζα.

Όπως είχε γίνει γνωστό, ένας από τους δράστες μιλούσε καλά ελληνικά, ενώ ο δεύτερος μιλούσε σπαστά ελληνικά. Μολονότι το αυτοκίνητο είχε καταστραφεί ολοσχερώς από τη φωτιά, οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει ότι ανήκε σε σεσημασμένο που διέμενε στα βόρεια προάστια.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου