Η Women’Secret χορηγός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ στο Λουτράκι!


Η Women’Secret, πιστή στη δέσμευσή της να στέκεται δίπλα στη γυναίκα, στηρίζει τη γυναικεία ομάδα πετοσφαίρισης Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ για τη σεζόν 2016-2017. Το χορηγικό πρόγραμμα περιλαμβάνει έμπρακτη στήριξη των ομάδων κορασίδων, νεανίδων και γυναικών πετοσφαίρισης Λουτρακίου μέσω χορηγίας των προπονητικών και αγωνιστικών στολών των αθλητριών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για μια πολυπληθή και ενεργή ομάδα που αγωνίζεται σε πρωταθλήματα της Β’ Εθνικής με σημαντικές διακρίσεις και τίτλους στο ενεργητικό της.

Η Άντζελα Παπαναστασίου, Marketing Manager της Women’Secret, ανέφερε σχετικά με τη χορηγία: «Η Women’Secret, στηρίζει με υπερηφάνεια την γυναικεία ομάδα πετοσφαίρισης Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ και δεσμεύεται να είναι δίπλα της σε κάθε αγώνα, για ακόμα περισσότερη αυτοπεποίθηση μέσα και έξω από το γήπεδο.»

Ο Αθλητικός Όμιλος Ποσειδών Λουτρακίου απαρτίζεται και από άλλα τμήματα, όπως ομάδα μπάσκετ και ομάδα χάντμπολ. Έδρα του ομίλου αποτελεί το κλειστό γυμναστήριο Λουτρακίου «Γ. ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ», ένα από τα πλέον σύγχρονα γυμναστήρια του νομού.

H Women’Secret βρίσκεται δίπλα στην ομάδα και της εύχεται πολλές επιτυχίες και τίτλους.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου