Δύο σημαντικά αθλητικά έργα στην Κορινθία



Στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού εντάχθηκαν δύο σημαντικά έργα για την Κορινθία:
Η αποπεράτωση του κλειστού γυμναστηρίου και περιβάλλοντος χώρου στη Νεμέα – με προϋπολογισμό 102.000 ευρώ–και η κατασκευή αποδυτηρίων του γηπέδου Ζευγολατιού–με προϋπολογισμό 100.000 ευρώ.

Κύριος στόχος της αθλητικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί η ενίσχυση και η προώθηση του ερασιτεχνικού αθλητισμού.
Προς αυτή την κατεύθυνση χρηματοδοτείται η δημιουργία νέων αθλητικών υποδομών αλλά και η βελτίωση των ήδη υφιστάμενων ανά την Ελλάδα.
Η υλοποίηση αυτών των δύο έργων για την Κορινθία είναι ένα σημαντικό πρώτο βήμα, ώστε να αναβαθμιστούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις της περιοχής μας και να προσελκύσουν ακόμη περισσότερο νέο κόσμο να ασχοληθεί με τον υγιή αθλητισμό.
Στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού εντάχθηκαν δύο σημαντικά έργα για την Κορινθία: Η αποπεράτωση του κλειστού γυμναστηρίου και περιβάλλοντος χώρου στη Νεμέα – με προϋπολογισμό 102.000 ευρώ–και η κατασκευή αποδυτηρίων του γηπέδου Ζευγολατιού–με προϋπολογισμό 100.000 ευρώ.
Κύριος στόχος της αθλητικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί η ενίσχυση και η προώθηση του ερασιτεχνικού αθλητισμού.Προς αυτή την κατεύθυνση χρηματοδοτείται η δημιουργία νέων αθλητικών υποδομών αλλά και η βελτίωση των ήδη υφιστάμενων ανά την Ελλάδα. Η υλοποίηση αυτών των δύο έργων για την Κορινθία είναι ένα σημαντικό πρώτο βήμα, ώστε να αναβαθμιστούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις της περιοχής μας και να προσελκύσουν ακόμη περισσότερο νέο κόσμο να ασχοληθεί με τον υγιή αθλητισμό.
- See more at: http://korinthostv.gr/korinthiakanea/item/10793-2016-11-14-16-49-34#sthash.OsbuX9VJ.dpuf
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου