"Υστερία" για το νέο Subaru Impreza


Τέσσερις φορές πάνω απο ότι ανάμεναν έφθασαν οι παραγγελίες για το νέο Impreza, μόλις κατα τον πρώτο μήνα πώλησής του...
Τα μοντέλα της Subaru είναι ιδιαίτερα αγαπητά, τόσο στην Ιαπωνία, όσο και στην Γηραιά Ηπειρο! Η Ιαπωνική εταιρεία καταρρίπτει συνεχώς το ένα ρεκόρ πωλήσεων μετά το άλλο, με τους ιθύνοντες της εταιρείας να σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο αύξησης της παραγωγής για να καλύψουν τη ζήτηση.

Μόλις προχθές η εταιρεία ανακοίνωσε οτι από τα μέσα Οκτωβρίου μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου δέχτηκε 11.050 παραγγελίες για το Impreza, έναντι μηνιαίου στόχου 2.500 μονάδων. Από αυτά, τα 8.824 αφορούν το 5θυρο hatch αμάξωμα και τα υπόλοιπα 2.226 το sedan.

Ιδιαίτερα σημαντικό για την ιαπωνική μάρκα είναι το γεγονός ότι το 51% όσων παρήγγειλαν το νέο Impreza δεν είχαν ως προηγούμενο αυτοκίνητο ένα Subaru. Η πλειοψηφία επέλεξε τον μεγάλο 2λιτρο κινητήρα έναντι του μικρότερου 1.6 (74-26% στο hatch, 82-18% στο sedan). Οι περισσότεροι συνδύαζαν τον 1.6 με κίνηση στους μπροστινούς τροχούς και τον 2.0 με την τετρακίνηση της Subaru.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου