Οι Έλληνες,η Ανάπτυξη και το Digital Marketing


Ένας από τους τομείς που γνωρίζουν ιδιαίτερη άνθιση στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, είναι αυτός του digital marketing.Παρά την Κρίση η Έλληνες Επιχειρηματίες έχουν καταλάβει που βρίσκετε το παιχνίδι και πως θα πρέπει να λειτουργήσουν στην Νέα Εποχή. Σύμφωνα με έρευνες, σχεδόν όλες οι υγιείς επιχειρήσεις με έδρα την Ελλάδα, «τρέχουν» τουλάχιστον μία εκστρατεία ψηφιακού marketing και μάλιστα δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση στο Google AdWords αλλά και την δημιουργία branded εφαρμογών για κινητά, tablets αλλά και υπολογιστές.Επίσης Ιδιαίτερη άνθιση γνωρίζει και το SEO πλέον.

Digital Marketing Greece


Ο λόγος που όλο και περισσότερες εταιρείες στρέφονται στο internet marketing για την προώθηση τόσο του ίδιου του brand τους όσο και των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρουν, είναι πολύ απλός.

Οι Έλληνες, όπως και όλοι στον κόσμο σήμερα, αφιερώνουν όλο και περισσότερο χρόνο στο διαδίκτυο και το χρησιμοποιούν σχεδόν αποκλειστικά τόσο για την ενημέρωση και τη διασκέδαση τους, όσο και για τα ψώνια τους. Πλέον σχεδόν κανείς δεν κάνει την παραδοσιακή «βόλτα στα μαγαζιά» για να δει νέα προϊόντα και να πάρει μία ιδέα για τις τιμές της αγοράς.

Χρησιμοποιεί το internet για να κάνει γρήγορα και απλά την έρευνα αγοράς του και έπειτα αγοράζει το προϊόν που τον ενδιαφέρει είτε online είτε από το «φυσικό» κατάστημα που το πουλάει φθηνότερα.

Αυτό σημαίνει πως πλέον τα παραδοσιακά media, η τηλεόραση, το ραδιόφωνο, οι εφημερίδες και τα περιοδικά δεν είναι τα καλύτερα μέρη για να βρει μία επιχείρηση νέους υποψήφιους πελάτες.Για να μάθει όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος για την επιχείρηση σας και τα προϊόντα σας, θα πρέπει να χρησιμοποιήσει το internet είναι το μέσο το οποίο έχει την μεγαλύτερη απήχηση και θα παραμείνει για πολύ καιρό ακόμα.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου