Νομίζει ότι είναι ο Ερντογάν της Πελοποννήσου...!!!!

Ανεξάρτητα αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς με την χθεσινή συμπεριφορά του δημάρχου Κορινθίων στο περιφερειακό συμβούλιο, κανένας λογικός άνθρωπος δεν πρέπει να υπερασπιστεί την άθλια μεθόδευση του περιφερειάρχη να φιμώσει τους δημάρχους.
Ανεξάρτητα αν μία ομάδα μονίμως αντιρρησίων σε όλα λαϊκιστών προσπάθησε να δώσει ένα τόνο "αντίστασης" στο περιφερειακό συμβούλιο, η φίμωση των δημάρχων είναι πράξη πολύ μακριά απο τις Δημοκρατικές συμπεριφορές μίας Ευρωπαϊκής χώρας.
Η στάση του κ.Πνευματικού υπερασπιζόταν το δικαίωμα των Κορινθίων να έχουν γνώμη για την ποιότητα ζωής τους, υπερασπιζόταν τους αγώνες για την αυτονομία της τοπικής αυτοδιοίκησης και το προσωπικό του δικαίωμα ως πολίτης να έχει λόγο στο κοινοβούλιο της Πελοποννήσου.
Κατά την γνώμη μας δεν έχει καμία αξία ο δήμαρχος Κορινθίων να δίνει εξετάσεις στον Παναγιώτη Ψιλογιαννόπουλο και τις μικρές αριστερίστηκες ομάδες που έχουν στο μυαλό τους πράγματα που δεν βρίσκουν εφαρμογή σε μία δομημένη Δυτική κοινωνία.
Καλά έκανε και φώναξε ο δήμαρχος.
Μία περιφερειακή αρχή για κανένα λόγο και καμία σκοπιμότητα δεν έχει το δικαίωμα να φιμώνει εκλεγμένους εκπροσώπους του λαού.!
Αν ήταν χυδαία η αντίδραση του, πρέπει να κριθεί με το πόσο χυδαία ήταν και η μεθόδευση απο το περιφερειακό συβμούλιο να υπογράψει άρον-άρον την σύμβαση με την ΤΕΡΝΑ.!
Προσωπικά έχω γράψει στο moriasnews.gr  πολλά κείμενα ενάντια στον διαγωνισμό Τατούλη πολύ πριν ο Αλέκος Πνευματικός καταλάβει τι συμβαίνει και αποστασιοποιηθεί απο τον περιφερειάρχη.
Και επιμένω και σήμερα στην άποψη μου ότι αυτό το Φαραωνικό έργο που έχει την στήριξη της ΝΔ,του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ πλέον, δύσκολα θα λειτουργήσει και δεινά θα επιφέρει στους πολίτες της Πελοποννήσου.
Η απόφαση του κ.Τατούλη να πετάξει ουσιαστικά έξω απο το περιφερειακό συμβούλιο τους δημάρχους είναι η πραγματική ΜΑΥΡΗ ΣΤΙΓΜΗ στην δημοκρατική πορεία του Μοριά.
Ο κ.Τατούλης έχει φαίνεται ζηλέψει την εφήμερη δόξα και εξουσία του νεό-σουλτάνου και πιστεύει ότι είναι ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ της Πελοποννήσου.!
Οι σιωπηλοοί και αναμένοντες καρέκλες αντιπεριφερειαρχών περιφερειακοί σύμβουλοι ακόμα και της Κορινθίας, όφειλαν να αντιδράσουν πρώτοι και να μην επιτρέψουν να φιμωθεί η τοπική αυτοδιοίκηση.
Οφειλαν αλλα δεν το έκαναν και οι Κορίνθιοι περιφερειακοί σύμβουλοι να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ τους Κορίνθιους πολίτες και να μην επιτρέψουν στον περιφερειάρχη αυτή την φασίζουσα συμπεριφορά αποκλεισμού των δημάρχων!
 Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ.Τατούλης χρησιμοποιεί την αριθμητική πλειοψηφία του πλέον σιωπηλού και καρτερικού περιφερειακού συμβουλίου της χώρας για να περάσει θέματα που διχάζουν την κοινωνία.
Είναι πλέον σύστημα αυτό.
Εντάξει ο Πνευματικός όταν εκνευρίζεται πολλές φορές ανοίγει το στόμα του και λέει πράγματα που μετά μετανοιώνει για αυτά.
ΑΛΛΑ..
Τι έπρεπε να κάνει χθές;
Να υποκληθεί στον σουλτάνο του Μοριά;
Αυτά που είπε ο Πνευματικός είναι τίποτα μπροστά στην κατάλυση της Δημοκρατίας των θεσμών απο τον περιφερειάρχη.
Η αθυροστομία Πνευματικού κάνει κακό στους καλούς τρόπους. Σύμφωνοι.!
Η φίμωση που επιβάλει ο περιφερειάρχης κάνει κακό στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και το δικαίωμα των Ελλήνων να λένε την γνώμη τους.!
Στην ελεύθερη Πελοπόννησο ζούμε και όχι στην Petrosland...!!!!!

Γιάννης Λάμπρου
Νοέμβριος 2016
Street life
 

Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου