Τα γυαλιά που λατρεύουν οι σταρ


Ίσως έχετε παρατηρήσει  τα αγαπημένα σας it girls να φοράνε γυαλιά ηλίου που ενώ ψάχνετε να εντοπίσετε, δεν τα βρίσκετε πουθενά.

Η BOVARY βρήκε για εσάς την πηγή customized γυαλιών ηλίου που παραγγέλνουν οι αγαπημένες σας fashionistas, καθώς και πολλοί celebrities. Τώρα μπορείτε εύκολα  και γρήγορα να παραγγείλετε  το προσωπικό σας ζευγάρι γυαλιών που θα φοράτε μόνο εσείς.

Η Westward Leaning είναι απο τις κορυφαίες εταιρίες κατασκευής γυαλιών ηλίου στον κόσμο. Ένα εμπορικό σήμα με έδρα την  Καλιφόρνια που κατασκευάζει κομψά πολυτελή και εντυπωσιακά γυαλιά.

Με μοναδικά υλικά, καθώς και με σχεδιασμό που απαιτεί ανάλυση έτσι ώστε να να εξασφαλίζει την απόλυτη εφαρμογή, η Westward Leaning προσφέρει  στον πελάτη την
υπηρεσία που του επιτρέπει να σχεδιάσει  το δικό του εξατομικευμένο ζευγάρι γυαλιών.



Επιλέγοντας  κάθε λεπτομέρεια από το σχήμα του πλαισίου, το χρώμα, το φακό και το εσωτερικό κομμάτι, περιλαμβάνει επιλογές για το υλικό όπως 18k χρυσός, ελαφόκερατο  και mother of Pearl (φίλντισι ).

Προσφέρει έως και 23.000 διαφορετικούς μοναδικούς συνδυασμούς που σημαίνει ότι υπάρχει πιθανότητα κανένας να  μην έχει ποτέ το ίδιο ζευγάρι γυαλιών ηλίου.


Με πελάτισσα την Olivia Palermo καθώς και διασημότητες όπως τον Leonardo di Caprio, την Madonna,  η  Westward Leaning είναι μια εταιρία γυαλιών ηλίου που αξίζει να επισκεφθείς.Τα γυαλιά κυμαίνονται  από 200€ έως 500€.

Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου