Θεωρείται προπύργιο του Μαρινάκη η Ενωση Κορινθίας..!


Είναι γνωστό τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ ότι η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας στην οποία ηγείται ο δικηγόρος κ.Μιχαλης Τσιχριτζής ανήκει ψυχή και σώμα στην απελθούσα και εν πολλές αμαρτίες περιπεσούσα διοίκηση της ΕΠΟ του Γκιτζίκη και όλων των αποχρώσεων της.
Ο κ.Μιχαλης Τσιχριτζής όπως φημολογείται στον ποδοσφαιρικό χώρο έχει στο μυαλό του να είναι και υποψήφιος μάλιστα με το ψηφοδέλτιο της απελθούσης διοίκησης.
Κάτι που έχει γραφεί και δεν έχει διαψευστεί.
Μαζί με τον κ.Τσιχριτζή τρέχουν και οι στενοί του συνεργάτες στην Ενωση αλλά και ο πρώην αρχιδιαιτητής κ.Δούρος όπως και ο κ.Γκρούτσης, άνθρωποι που θεωρούνται κλειδιά του συστήματος της ΕΠΟ,που χρόνια βασανίζει το Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Η Ενωση Κορινθίας λοιπόν ανήκει ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ στο περιβάλλον Μαρινάκη όπως έχουν πλέον ταυτοποιηθεί οι δύο πλευρές.

Θεωρείται μάλιστα η Ενωση Κορινθίας ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ του συστήματος της ΕΠΟ και πολύ δύσκολα θα μπορέσουν να ανατραπούν οι συσχετισμοί λόγω πολλών "ιδιαιτεροτήτων" που εν καιρώ θα αποκαλύψουμε.
Για την αντιπολίτευση του κ.Γραμμένου τυχόν αλλαγή του συσχετισμού 3-0 στην Ενωση Κορινθίας θα σήμαινε πολλά πράγματα και θα έδινε την νίκη στις εκλογές.
Αυτό δεν είναι εύκολο και θα γίνει δυσκολότερο τους επόμενους μήνες ΄γιατί πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι το "ΒΑΘΥ ΣΥΣΤΗΜΑ" της Κορινθίας έχει τα όπλα του και δεν θα τα καταθέσει εύκολα.

Το ζητούμενο πλέον στην Κορινθία είναι να βρεθεί το πρόσωπο που θα σταθεί απέναντι στην ομάδα Τσιχριτζή και θα μπορέσει να κερδίσει την Ενωση, αλλάζοντας και τον συσχετισμό.
Μία αλλαγή στην Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας ψυχολογικά τουλάχιστον θα σημάνει και την κατέρρευση της παράταξης Γκιρτζίκη-Ελευθεριάδη, δηλαδή του κλίματος Μαρινάκη.
Ο πόλεμος έχει ξεκινήσει στην Κορινθία για τις εκλογές του προσεχούς Ιουνίου..!

Νοέμβριος 2016
Street life
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου