Audi R8 Spyder:Πόσα «g» αντέχεις χωρίς οροφή;



Εάν το κλειστό ήταν το απόλυτο super car, το ανοιχτό βάζει στο παιχνίδι και τα στοιχεία της φύσης. Η απόλυτη ηδονή από όποια οπτική και να το εξετάσει κανείς.


Στα τυπικά πρώτα, η υφασμάτινη μαλακή οροφή δεν ξεπερνά τα 44 κιλά και το σημαντικότερο αποκαλύπτεται μέσα σε 20 sec με ταχύτητα που δεν ξεπερνά τα 50 km/h. Η Audi κάνει λόγο για 50% καλύτερη στρεπτική ακαμψία συγκριτικά με ότι γνωρίζαμε μέχρι τώρα.

Στα σπουδαία τώρα, ο εκκωφαντικός 5.2 V10 κινητήρας παράγει 540 θρασύτατους ίππους και 55 kgm ροπής. Το ουρλιαχτό του πίσω από τα αυτιά σου, δεν πρόκειται να το ξεχάσεις ούτε στην κόλαση. Τα πρώτα 100 km/h από στάση έρχονται σε 3,6 sec, ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 318 km/h. Σύμμαχος και το 7άρι αυτόματο κιβώτιο (S Tronic) που ανεβάζει τις σχέσεις με τη… σκέψη, στέλνοντας τη ροπή και στους τέσσερις τροχούς.
Τα ελαφρύτερα υλικά στην κατασκευή του νέου Audi R8 Spyder, εξοικονόμησαν 113 κιλά συγκριτικά με τον προκάτοχο (απόβαρο 1.612 kg).
 Όποιος λιγουρεύεται από τώρα, ας κάνει λίγη υπομονή μέχρι το προσεχές καλοκαίρι, όταν το R8 Spyder σκάσει μύτη στους Ευρωπαϊκούς δρόμους.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου