Estia Awards: Τα βραβεία της ελληνικής εστίασης


Έναν νέο θεσμό βραβείων δημιουργεί η Boussias Communications και η έκδοση Hotel & Restaurant. Τα Estia Awards είναι τα πρώτα βραβεία που αναγνωρίζουν την ποιότητα σε όλους τους κλάδους της ελληνικής εστίασης: από τα εστιατόρια μέχρι τα café-bar και από τα burgers και την πίτσα μέχρι τα ζαχαροπλαστεία, τα juice bars και τις εταιρείες catering. Τι επιβραβεύουν; Τις επιχειρήσεις που διακρίνονται για την ποιότητα των γευστικών τους προτάσεων, αλλά και την αριστεία ή την καινοτομία σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας: από την εξυπηρέτηση μέχρι τη διακόσμηση του καταστήματος και από την αξιοποίηση της τεχνολογίας μέχρι τις πράξεις κοινωνικής προσφοράς.

Στόχος των Estia Awards είναι να αναδείξουν τους καλύτερους του κλάδου σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και τις επιμέρους πρακτικές που εμπνέουν υγιή ανταγωνισμό και αναβαθμίζουν την ποιότητα της υπηρεσίας που λαμβάνει ο καταναλωτής.
Έτσι, λοιπόν, φέρνουν σε πρώτο πλάνο και αναδεικνύουν την ποιότητα των γεύσεων που θα θέλαμε να χαρακτηρίζουν την καθημερινότητά μας: από έναν σωστά φτιαγμένο εσπρέσο και μια τυρόπιτα με «αληθινό» τυρί, μέχρι ένα ζουμερό burger από κιμά καλής ποιότητας, ένα πραγματικά ξεχωριστό κοκτέιλ κι ένα «διαφορετικό» επιδόρπιο.
Ποιοι μπορούν να δηλώσουν υποψηφιότητα:
Τη βράβευσή τους στα Estia Awards μπορούν να διεκδικήσουν τόσο μεμονωμένες επιχειρήσεις όσο και αλυσίδες που δραστηριοποιούνται στους παρακάτω τομείς εστίασης: Restaurant, Grill, Pizza, Burger, Snack & Coffee Takeaway, Street food, Café – Bar, Gelateria-Frozen Yogurt , Creperie, Juice Bar, Bakery, Patisserie και Catering.
Μέλη της κριτικής επιτροπής είναι (μέχρι τώρα):
Ηλίας Μαμαλάκης, Συγγραφέας-Παρουσιαστής, Τάσος Αντωνίου, “Μαμά Πεινάω”, Κώστας Βογιατζής, Yatzer.com, Θανάσης Γιαλούρης, Forum, Βαγγέλης Δρίσκας, Culinary Expert, Αλεξ Κάβδας, Creative Communicator, Γιώργος Καραγιάννης, Μάγειρας-Συγγραφέας, Βιργινία Καραούζα, Service Excellence Specialist, Μίλτος Καρούμπας, Chef’s Club, Εμμανουέλα Κόκκαλη, “JoinUs”, Δημήτρης Κοπαράνης, “The Food Anarchist”, Αχιλλέας Κρητικός, Interior Architect, Εμμανουήλ Κυριακίδης, Starwood Hotels & Resorts, Κωνσταντίνος Λαζαράκης, Master of Wine, Γιώργος Μπάλτας, Οικονομικό Παν/μιο Αθηνών, Αντώνης Δ. Παναγιωτόπουλος, Ελληνική Ακαδημίας Γεύσης, Αθηνά Πάνου, Συγγραφέας – “Sugar Buzz”, Μαριλένα Παντάκη, “Madame Ginger”, Δημήτρης Παπαζυμούρης, “Cucina Caruso”, Αλέξανδρος Παπανδρέου, Chef, Κωνσταντίνος Στεφανακίδης, ΟΤΕΚ Αναβύσσου.
Η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων είναι η Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016, ενώ η βράβευση των νικητών θα γίνει σε μία λαμπρή τελετή απονομής τον Δεκέμβριο.
info
Για τις κατηγορίες των υποψηφιοτήτων και τους όρους συμμετοχής: www.estiaawards.gr
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου