Συμβαίνουν σήμερα στο...Corinthos City...!


ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΚΟΡΙΝΘΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ

Προς ολους τους επαγγελματιες ,ανεξαρτητου αντικειμενου. Λεγεται Γιωργος Βραινας,μενει κοντα στο sport camp στο Λουτρακι και η κυρια ασχολια του ειναι ,να κοροιδευει επαγγελματιες με υποτιθεμενες μεγαλες παραγγελιες. Προφασιζομενος οτι δεν εχει οχημα,παραγγελνει οτιδηποτε απο οποιονδηποτε,ουτως ωστε να μπλεξει τον ανθρωπο σε μια ταλαιπωρια. Εγω προσωπικα ,δεν την πατησα,αλλα καποιοι μαρμαραδες ,αλουμιναδες,τζακαδες ,μαγαζια ηλεκτονικων ,φορτωτικες με αντικαταβολη, εχουν ταλαιπωρηθει και οικονομικως απο τον συγκεκριμενο. Αποφασισα να το δημοσιευσω γιατι απο συμπτωση δεν με κοροιοδευσε. Ολοι οι επαγγελματιες που εχει δαγκωσει ειναι απο Κορινθο και Λουτρακι, μεχρι να βρω κι αλλους απο αλλα μερη ,γιατι το εψαξα.
Γιαννης Μινα Μπουφη

ΕΙΝΑΙ ΒΑΝΔΑΛΟΙ ΛΕΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Για ενημέρωση του φίλαθλου κόσμου του
νομού ενημερώνουμε ότι δεν υφίσταται σύνδεσμος φιλάθλων οπαδών Κορίνθου (ΣΦΟΚ)
τα όσα αναγράφονται θεωρούμε ότι είναι προβοκάτσια και είναι αυτονόητο ότι καταδικάζουμε κάθε είδους βανδαλισμού αθλητικών χώρων, ιδιαίτερα όταν έχουμε υποστεί και οι ίδιοι στο πρόσφατο παρελθόν βανδαλισμούς και graffiti στο γήπεδο μας (Φεβρουάριος 2016).
Ζητάμε τον σεβασμό από όλους της ιστορίας της Κορίνθου. το Δ.Σ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ;;;;
Αυτή την φορά το σκουπιδιάρικο του δήμου Κορινθίων πιάστηκε επ' αυτοφώρω να συλλέγει και τους μπλέ και τους πράσινους κάδους μαζί...!
Είναι η πρώτη κίτρινη στον αντιδήμαρχο καθαριότητας.!
Εντάξει το ξέρουμε ότι οι καφέ κάδοι της κομποστοποίησης δεν λειτουργούν αλλά τώρα το πρόβλημα υπάρχει και στους μπλέ της ανακύκλωσης;;;
Τι γίνεται τελικά κ. Δράκο;
Υποτίθεται ότι θα πήγαινες την καθαριότητα καλύτερα απο τον Χρήστο Μελέτη.
Το θέμα αυτό είναι πολύ σοβαρό και βάζει πολλά προβλήματα στον δήμαρχο, μετά τα όσα έχουν προηγηθεί με την χωματερή του Χιλιομοδίου.


ΚΙΝΕΖΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΛΛΙΡΗ
Αύριο Παρασκευή 21/10/2016 και ώρα
11:00 π.μ θα πραγματοποιηθεί εθιμοτυπική επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη του Fujian της Κίνας και Κυβερνητικών Στελεχών στην Περιφερειακή ενότητα Κορινθίας
Η κινεζική κυβερνητική αποστολή θα πραγματοποιήσει εθιμοτυπική συνάντηση γνωριμίας με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Πελοπίδα Καλλίρη και στελέχη της Περιφερειακής ενότητας.

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ ΚΑΔΟ;
Σήμερα είναι η 3η μέρα μας γράφει η αναγνώστρια μας Κ.Ζ.,που ο καμένος κάδος μένει στην ίδια θέση στην διασταύρωση των οδών Εθνικής Ανεξαρτησίας και πυλαρινού.
Κάποιοι τον έκαψαν αλλά το απορριματοφόρο του δήμου δεν έχει ακόμα περασει να αδειάσει τους υπόλοιπους και να αποσύρει τον καμένο.
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός γιατί ο κάδος είναι σε ένα απο τους κεντρικούς δρόμους της Κορίνθου.!
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου