ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Ερχεται επανάσταση στην νύχτα της Κορίνθου!


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: street life

Η πληροφορία είνα αποκλειστική και απόλυτα έγκαιρη.
Το Street Life σας αποκαλύπτει ότι ένας πολύ γνωστός στον Ελληνικό χώρο επιχειρηματίας κέντρων ψυχαγωγίας με μία τεράστια μάλιστα πρόσφατη διεθνή επιτυχία στο ενεργητικό του αυτόν τον καιρό βρίσκεται σε αναζήτηση χώρου στην Κόρινθο για να δημιουργήσει ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ.

Ο επιχειρηματίας ψάχνει πολύ μεγάλο χώρο που να μπορεί να μετατραπεί σε μία υπερσύγχρονη μουσική σκηνή η οποία σύμφωνα με το σχέδιο θα μπορεί να φιλοξενήσει τους μεγαλύτερους Ελληνες καλλιτέχνες αλλά και διάσημους ξένους.
Ακούγεται μάλιστα ότι τα εγκαίνια θα γίνουν με διάσημη Αμερικανίδα καλλιτέχνη..!

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι στο πάρκινγκ αφού αναζητά χώρο που θα μπορεί να χωρέσει  περισσότερα απο 500 αυτοκίνητα.

Αυτή την στιγμή οι δικηγόροι και οι μηχανικοί της γνωστής εταιρείας ελέγχουν τίτλους ιδιοκτησίας και σχέδια δύο χώρων στις παρυφές της πόλης της Κορίνθου για να καταλήξουν στην τελική επιλογή.
Η σκηνή όπως την έχει στο μυαλό του ο επιχειρηματίας θα μπορεί να εξυπηρετήσει με άνεση, προδιαγραφές και ασφάλεια περισσότερα απο 2.000 άτομα και θα έχει ΜΟΝΟ live μουσικές παραστάσεις.
Αναμφίβολα το σχέδιο αυτό θα αλλάξει την νυχτερινή ζωή και την ψυχαγωγία όχι μόνο της Κορίνθου αλλά και των γύρω νομών, διότι παρόμοιο κέντρο δεν υπάρχει στην Πελοπόννησο..!
 
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου