Η Rap Group συμμετέχει στην αναβάθμιση του 4ου Λυκείου Κορίνθου



Το βλέμμα της στην Εκπαίδευση στρέφει η Rap Group, η εταιρία των αδερφών Παναγιώτη και Δημήτρη Ραψωματιώτη, και στέκεται με τρόπο ουσιαστικό στο πλευρό και στην προσπάθεια των μαθητών της Κορινθίας. Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και έπειτα από συνεννόηση με την Διευθύντρια του 4ου Λυκείου στον Άγιο Γεώργιο της Κορίνθου, πραγματοποιήθηκε, και με χορηγία της εταιρίας, καθολικός ελαιοχρωματισμός του εσωτερικού του σχολικού κτιρίου, ούτως ώστε οι μαθητές να φιλοξενούνται και να λειτουργούν σ' ένα κτίριο αισθητικά αναβαθμισμένο.

Ο κ. Δημήτρης Ραψωματιώτης εκπροσώπησε την εταιρία στον Αγιασμό που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του σχολικού συγκροτήματος τη Δευτέρα το πρωί, απευθύνοντας ευχές στους μαθητές τονίζοντας την ευθύνη που κάθε εταιρία έχει έναντι της εκπαίδευσης, αλλά και τις σχετικές συνέργειες που πρέπει ν' αναπτυχθούν, πάντα από κοινού, τόσο με την Περιφέρεια όσο και με τον Δήμο.

« Αυτό που θέλω να πω στα παιδιά είναι πως η κοινωνική ευθύνη της εταιρίας μας δεν μπορεί να απευθύνεται μόνο στον πολιτισμό ή στον αθλητισμό, η εκπαίδευση είναι καθ' όλα σημαντική και προς τούτο θέλω να ευχαριστήσω την Διευθύντρια και τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων που μας έδωσαν, σαν εταιρία, αυτήν την ευκαιρία, να δείξουμε ότι πρέπει οι εταιρίες να στρέψουμε το ενδιαφέρον μας στην εκπαίδευση βάζοντας έτσι παρακαταθήκη για το μέλλον μας. Η κίνησή μας είναι συμβολική, το ίδιο και η παρουσία μου εδώ. Συνεπώς οι δράσεις μας στον τομέα της εκπαίδευσης θα έχουν και συνέχεια, ώστε τα παιδιά να κατανοήσουν τη σημασία που έχει η ανακύκλωση στη ζωή μας. Αυτή είναι και η βασική μας φιλοσοφία ως Κέντρο Ανακύκλωσης του Νομού Κορινθίας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Δημήτρης Ραψωματιώτης.



Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου