Τα μυστικά του αδιάβροχου iphone 7


o πολυαναμενόμενο μοντέλο iPhone 7 που θα είναι αδιάβροχο θα διαθέτει ασύρματα ακουστικά, εφαρμογή του παιχνιδιού Super Mario και θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο, με τιμή που ξεκινάει από τα 649 δολάρια στις ΗΠΑ, παρουσίασαν χθες τα ηγετικά στελέχη της Apple στο Σαν Φρανσίσκο.
Στη συνέντευξη Τύπου όπου παραβρέθηκαν ο επικεφαλής της Apple Τιμ Κουκ και ο σχεδιαστής του νέου μοντέλου Τιμ Αϊβι διευκρινίστηκε ότι οι παραγγελίες του iPhone 7 μπορούν να ξεκινήσουν αμέσως σε κάποιες χώρες, από τη στιγμή που έγιναν γνωστά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, ενώ στα καταστήματα θα διατίθεται από τις 16 Σεπτεμβρίου.
Στην ίδια εκδήλωση που ξεκίνησε στις 8 μ.μ. ώρα Ελλάδος, συγκεντρώνοντας το παγκόσμιο ενδιαφέρον, παρουσιάστηκε η επόμενη γενιά Apple Watch 2, που θα έχει εφαρμογή Pokemon Go και θα κυκλοφορήσει στις 16 Σεπτεμβρίου σε 25 χώρες με τιμή 369 δολάρια. Η σπορ εκδοχή με λουράκι της Nike θα βγει στην αγορά τον Οκτώβριο, ενώ η πρώτη σειρά Apple Watch θα ονομάζεται στο εξής Apple Watch Series 1 και η τιμή του κομματιού θα μειωθεί στα 269 δολάρια.
Εκατομμύρια βλέμματα χρηστών των προϊόντων της Apple σε όλο τον κόσμο στράφηκαν στην έδρα της εταιρείας στην Καλιφόρνια, η οποία βρέθηκε τις τελευταίες μέρες στο επίκεντρο διαμάχης με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, που την κάλεσε να επιστρέψει φόρους 13 δισεκατομμυρίων ευρώ, από ευνοϊκές ρυθμίσεις στην Ιρλανδία.
Η κύρια τεχνολογική καινοτομία του iPhone 7 αφορά τα ασύρματα ακουστικά Apple Airpods, που θα κοστίζουν 159 δολάρια. Θα λειτουργούν με σειρά αισθητήρων και μικρόφωνο με την εντολή Connect και θα τίθενται σε λειτουργία μόνο όταν τα φορέσει ο χρήστης. Πέρα από την απαλλαγή μας από τα… καλώδια, που συχνά μπερδεύονταν κάνοντας δύσκολη τη ζωή στους χρήστες («η εγκατάλειψη της υποδοχής μικροφώνου χρειάστηκε θάρρος», τόνισε ο Αϊβι) το iPhone 7 θα είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη. Τα νέα ακουστικά επιτρέπουν τον έλεγχο αναπαραγωγής μουσικής μέσω εντολών και θα έχουν αυτονομία 5 ωρών με μια φόρτιση.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου