Μεγαλεία στην Ιταλία για τον Ιατρικό σύλλογο Κορινθίας


Επίσημη συνάντηση της Προέδρου της Ομοσπονδίας των Ιατρικών και Οδοντιατρικών Συλλόγων Ιταλίας Dr.Roberta Chersevani με τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας Δρ.Σωτήρη Δαμασκηνό.

     Την 1η Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε επίσημη συνάντηση της Προέδρου της Ομοσπονδρίας Dr Roberta Chersevani με τον  Πρόεδρο της Επιτροπής Οδοντιάτρων  Dott Giuseppe Renzo και τον Γραμματέα Dr.luigi Conte στη Ρώμη.

  Στην επίσημη επίσκεψη παρευρέθηκαν από Ιατρ.Σύλλογο Κορινθίας εκτός από τον Πρόεδρο ο αντιπρόεδρος κ.Νίκος Κοκιόπουλος, το ταμίας κ. Ανδρέας Ροβήλος ,το μέλος του διοικητικού Συμβουλίου κ.Ολυμπία Λιάτα και ο πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Κορινθίας κ.Επαμεινώνδας Κατσούλας.

 «Η δικιά σας είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη που δεχόμαστε στα νέα μας γραφεία είπε η Dr.Chersevani.Θα μας φέρετε τύχη.

Υπήρξε μια ανάλυση των προβλημάτων των ιατρών των δύο χωρών και δυνατές λύσεις.

   Μετά έλαβε τον λόγο ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου του Κιέτι Dott. Ezio Casale και ανάλυσε τα της αδελφοποίησης των δύο συλλόγων.

   Την Παρασκευή το πρωί έγινε επίσκεψη στο Πανεπιστήμιο G.D Annuzio του Κιέτι και επίσημη επίσκεψη στον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Prof. Carmine Di Ilio.To μεσημέρι η επιτροπή ξεναγήθηκε στους χώρους του Πανεπιστημίου με ξεχωριστή έμφαση στην Οφθαλμολογική Κλινική η οποία χρησιμοποιεί την ρομποτική και στα κέντρα έρευνας και διάγνωσης.

  Το βράδυ σε μια λιτή εκδήλωση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Ι.Σ του Κιέτι και με την παρουσία του Δημάρχου Δικηγόρου Umberto Di Primio που από το 2014 είναι και αντιπρόεδρος των Δήμων και κοινοτήτων της Ιταλίας έγινε η ανταπόδωση της αδελφοποίησης  .Αντελάγισαν  δώρα και έγινε η επίσημη πρόταση από τον Πρόεδρο του Ιατρ.Συλλόγου Κορινθίας Δρ.Σωτήρη Δαμασκηνό να γίνονται ανά έτος συνέδρια από κοινού στις χώρες.

 Με χαρά δέχθηκαν την  πρόταση και έτσι ανοίγει ένα κανάλι γνώσης με διάλογο μεταξύ των μελών σε θέματα υγείας,περίθαλψης,έρευνας και επαγγελματικής κατάρτησης.

 Τέλος το Σάββατο μετά από την περιήγηση στην επαρχία του Κιέτι της Περιφέρειας Αbruzzo έγινε γλέντι με την παρουσία του γνωστού πιανίστα Μichele Di Toro και της κ.Κατερίνας Λιάτα.

 ΥΣ Το Κιέτι στην  μυθολογίας το ίδρυσε ο Αχιλλέας προς τιμή της μητέρας του Θεάτης.

Μάλιστα ο Αχιλλέας απεικονίζεται στο οικόσημο της πόλης.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου