Το περίπτερο που...περπατά νύχτα στο Λουτράκι...!!!



Γελάει ο κόσμος με το περίπτερο που ξεφύτρωσε σε άσχετο μέρος όπως αποκάλυψε πριν λίγες ημέρες ο Νικηφόρος.
Το περίπτερο που φημολογείται ότι μετακινήθηκε σε μία νύχτα για να εξυπηρετηθεί συγγενής αντιδημάρχου του δήμου Λουτρακίου, έφτασε μέχρι το δημοτικό συμβούλιο.
Κανείς όπως είναι φυσικό δεν πήρε την ευθύνη για αυτή την...περίεργη μετακίνηση..!!
Ο Νικηφόρος όμως στο μπλόγκ του αναφέρει:
Φίλος του μπλοκ μου που έστειλε τα παρακάτω σχόλια για το περίπτερο  που έγραψα και που έφυγε από το κεντρικό σημείο του Λουτρακίου για να μεταφερθεί κάπου που έχει έδρα ένα Πακιστανός που καθαρίζει τα τζάμια των αυτοκινήτων.

Νικηφόρε
Διάβασα το σχόλιο  σου για το περίπτερο  και σε συγχαίρω γιατί πάντα γράφεις τα θεμελιώνεις με στοιχεία. Και επάνω σ αυτά που έγραψες ήθελα να συμπληρώσω  με μερικές δικές απορίες .
Με ποιανού εντολή έγινε η μετακίνησης του περιπτέρου και αν ο νόμος επιτρέπει την μετάθεση αυτή.Και έγινε με την σύμφωνη γνώμη του ιδιοκτήτη του περιπτέρου ή έγινε βάσει κάποιου νόμου ή διάταξη ή τέλος κάποιας νόμιμης ενέργειας .
Πρέπει να μας δώσει μια απάντηση ή ο δήμαρχος ή ο αρμόδιος αντιδήμαρχος που προΐσταται της πολεοδομίας. Γιατί εμείς οι δημότες θεωρούμε ότι η μετακίνηση αυτή δεν έγινε με νόμιμες ενέργειες.

Σχολιάζει ο Νικηφόρος
Αγαπητέ φίλε που διαβάζεις το μπλοκ μου νομίζω ότι με κάθε σαφήνεια έγραψα το σχόλιο μουπως έγινε η μετακίνηση. Τώρα αν όλες αυτές οι κινήσει;ς ήταν νόμιμες νομίζω πρέπει να μας απαντήσει η αστυνομία η μόνη αρμοδία. Και αν η εκεί τοποθέτηση επιτρέπεται από τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου